la 09-06-2023 01:19 PM
la 09-06-2023 06:23 PM
Salut! Ne poți ajuta cu mai multe detalii referitoare la situația ta? Întâmpini probleme cu semnalul doar în anumite zone sau locații? Ai escaladat problema și către departamentul tehnic?
la 09-06-2023 09:02 PM
Problema semnalului la internet am impresia că este semnalată de ceva timp și de alte persoane ....>problema< este de ordinul lunilor în ultimii 2 ani :))) ...despre ce vorbim !
Ce să "semnalez" dezinteresul celor in charge !
Ca și moderator le poți transmite să treacă la fapte și să lase blabla-urile inclusiv în reclame .punct.
la 10-06-2023 09:14 AM
problema asta exista in Galati de la inceput de exemplu (daca cunoasteti Galatiul) in centru ai trei locuri in care ai download peste 100mbs , daca te muti 50 metri viteza scade la jumate , pe Faleza (6 km de faleza superioara si inferioata ) rar "prinzi" 10 mbs , in celelalte cartiere viteza de download este maxim 50mbs si asta daca ai "noroc"
precum am mai spus aici pe Comunitate acum 20 de ani aveam in apartament la parter semnal 2g 4 "liniute" din 5 maxim , dupa 20 de ani am 3 liniute si alea tot de 2g !
credeti ca "tehnicul" de la Orange nu stie ?! apropo nu am mai vazut de mult timp o masina inscrptionata Orange in Galati ...
sa mai vorbim de 5G in Galati 🙂 este un vis ! intr-un oras majoritar pe Orange (se stie si asta) pun pariu ca rds-rcs va avea 5G in Galati inaintea portocalei - sa vedeti voi atunci portari din orange pe rds-rcs ... SPER ca schimbarea CEO Orange care se face acum sa fie de bun augur si pentru Galati...
la 10-06-2023 11:24 AM
Referitor la RCS-RDS și acum sunt peste Orange la nivel de internet mobil dar când vor avea 5G clar că vor fi portări masive în Galați (oraș) și nu numai !
Eu și alte 4 numere Orange ne vom enumera cât de curând în rețeaua DIGI , prețuri mai bune cu beneficii și semnal foarte bun !
Am fost loial Orange timp de 20 și ceva de ani ...👋
la 11-06-2023 05:45 AM
Clasica problema, rețeaua e sugusata de aia de la Oroc. Și aici e aceeași problema și în foarte multe zone din tara. Nici după 2 ani nu a fost rezolvata problema asta. Așteptăm...
la 19-10-2023 08:53 PM
Stai asa, suntem in octombrie acum si e mai rau...De cand cu cel 5g sa stricat
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor