anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Vreau inapoi cei 6 euro

antojajajaj
Începător
Daca dezactivez o optiune de 6 euro de ce nu primesc inapoi acei 6 euro pe care nu i am consumat deloc????? Am plătit cartela degeaba.
3 Răspunsuri 3

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Daca ai incarcat cu credit, ai activat optiune, si nu ai consumat nimic din ea, poti incerca sa ceri creditul inapoi printr-un mesaj la 321 cu textul CREDIT (litere mari, obligatoriu). Alternativ, poti sa dai un telefon la 300 sau sa contactezi un operator pe chat-ul Djingo (https://www.orange.ro/servicii/chatbot/) si vezi daca pot sa-ti returneze cei 6 euro in cont. De asemenea, daca poti, spune-ne te rog de ce anume vrei sa dezactivezi optiunea? De ce zici ca ai platit cartela degeaba? Ce voiai sa faci si nu poti?
Client Orange

Miha_Z
#StarMember
Buna @antojajajaj. Fii puțin mai explicită. Ai reîncărcat cu opțiune și de fapt aveai nevoie de credit? Cat timp a trecut până ai făcut dezactivarea opțiunii? Daca ai reîncărcat cu opțiune și aveai datele mobile pornite, se consideră că ai folosit din resurse.

FLo1
#StarMember
Actiunea are un alt ... iz: de fapt miros un SIM cu număr activat pentru prima dată, iar ofticarea vine din faptul că s-a activat opțiune cu resurse în loc de credit. Răspuns: NU se poate ceea ce vrei, adică nu la prima utilizare, doar ulterior, la celelalte viitoare reîncărcari.