anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

urgent vreau sa activez un numar blocat

ion23
Începător

Mi-a blocat serviciul numarul meu ca nu l-am folosit mult timp, apoi vreau sa-l activez deblochez, cum se face ca nu stiu?

8 Răspunsuri 8

arsradu
Fost #StarMember

Salut,

Ia legatura cu un consultant la numarul 300 si solicita asistenta in sensul asta.

Mult succes!

Client Orange

FLo1
#StarMember

@ion23: Bun venit în Comunitate. Având numărul blocat, cel mai la îndemână ar putea fi să faci o vizită într-un OrangeShop, sau să ne oferi câteva detalii despre numărul tău: abonament sau prepay? Ai un cont MyOrange asociat numărului tău? Ai vreun mesaj pe ecranul telefonului la care te-ai blocat? Te așteptăm cu detalii.

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și oferă un like celor care te-au ajutat!

Am fost plecat din tara și m-ia blocat numărul de abonament

Ce pot face a recupera numarul

Având abonament, dacă a fost blocat este fie pentru neplata facturii, fie pentru  cost suplimentar exagerat în roaming. Deci care e situația?

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și oferă un like celor care te-au ajutat!

Care e motivul pt care ți s-a blocat abonamentul, cumva pt neplata ? Când s-a întâmplat asta? Acum ești în România?

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

delfinas
#StarMember

Ion, bun venit in Comunitate!!!

Daca e vorba de un prepay care a iesit inclusiv din perioada de gratie, numarul il poti recupera doar daca nu a fost deja alocat altcuiva. Daca e inca liber, vei primi numarul daca iti faci abonament.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

DanielaH
Moderator

@ion23, te așteptăm în continuare să revii cu mai multe detalii, dacă situația mai este de actualitate.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.