anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme la activarea opțiunii 6 € din bonus pocus

dancaliniuc
Junior entuziast

Bună ziua.Nu știu cum se întâmplă la Orange că nu este zi în care să nu fie o eroare tehnică cu aplicația lor Orange. Mai exact pe un număr activ cu opțiunea de 5 euro activată valabilă până mâine am câștigate două opțiuni de 6 euro timp de 28 de zile valabilitate la acel joculeț bonus pocus.

Am încercat astăzi să activez opțiune și când intru în contul my Orange la secțiunea opțiuni a acelui număr îmi apare doar opțiunea care este activată mai exact cea de 5 € nu mi apar și cele două opțiuni câștigate de 6 €. A mai pățit cineva așa și care ar fi soluția a întrebat de ei și ei spun că eroare tehnică. Chestia este e că mi trebuie urgent astăzi să să activezi una pe acel număr. Încă ceva vreau să întreb cei de la Orange nu ar putea ei să o activeze?

5 Răspunsuri 5

DanielaH
Moderator

Salut din nou, Dan!

Așa cum ți-au confirmat și colegii, momentan opțiunea nu se poate activa datorită unei probleme tehnice. Echipa tehnică lucrează pentru remedierea cât mai rapidă a situației, dar, din păcate, nu avem un timp estimativ de soluționare. 

Mulțumim pentru înțelegere.

Eu vă înțeleg perfect dar cum e posibil numai pe acel număr să fie acea eroare pe alte numere din lista mea Orange acele opțiuni 6 € câștigate apar numai pe numărul acela pe care trebuia să îl activez astăzi cu o opțiune de 6 € deoarece mâine îmi expiră cea de 5 €. Nu știu numai erori și numai probleme are aplicația Orange de fiecare dată trebuie mentenanță reparații de fiecare dată trebuie să vă scriu vouă să dezactivați ceva pe când aș fi putut eu foarte bine să dezactivez opțiune recurentă la steluță 100 diez.

Încă ceva vroiam să vă întreb, voi cei de la Orange nu aveți posibilitatea cumva să activează voi o opțiune de 6 € pentru numărul respectiv în locul meu?

Ne-am dori să putem face noi manual acest lucru, dar, din păcate nu avem această posibilitate. Îmi pare rău 😞

MihaiC99
Maestru certificat

Salut,

Va trebui să trimiți o sesizare către ei și, dacă mai ai dovezile câștigării premiilor, să le atașezi.

Nu știm exact cum vor gestiona această problemă tehnică, însă este important să faci sesizarea, mai ales dacă premiile nu vor fi adăugate automat în cont (ceea ce este puțin probabil). Sesizarea trebuie trimisă imediat după apariția erorii.