Reincarcare prepay in perioada de gratie
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Abonează-te la fluxul RSS
- Evidenţiază
- Tipăreşte
- Raportează conţinutul inadecvat
la 16-12-2023 01:38 PM
Buna. Numarul meu este, cred, in perioada de gratie. Daca incerc sa reincarc cu o optiune prepay in aplicatia myorange, primesc mesajul “numarul nu este de tip prepay sau anonament reincarcabil”. Cum pot sa reincarc cartela?
Multumesc!

- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
16-12-2023 02:14 PM - editat 16-12-2023 02:15 PM
a_dutzu, bun venit in Comunitate!!!
Din care observ, cartela e activa până în martie 2024 și perioada de gratie e încă un an după aceea, adică martie 2025. Deduc că ai o opțiune activa sau in credit activ pana in martie 2024 și de aceea nu poți reîncărca acum.
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 16-12-2023 03:08 PM
Salut,
SIM-ul din captura de ecran este si cel din telefon? Pentru ca..."No Service" inseamna ca SIM-ul este inactiv, sau chiar nu ai semnal deloc.
Este semnal Orange in zona ta? A functionat pana acum? SIM-ul nu pare sa fie in perioada de gratie (ar fi trebuit sa aiba semnal, oricum). Asta presupunand ca este semnal. Si ai o optiune activa valabila pana la 1 Ianuarie 2024. Deci nu cred ca asta e problema.
Dar....optiunea nu merge? Nu ai servicii sau ce se intampla mai exact? Adica, problema e doar de reincarcare sau si lipsa serviciilor?
Posibil sa fie o problema pe cont totusi. Caz in care va trebui sa iei legatura cu un consultant pe chat-ul Djingo, sau folosind una dintre celelalte mijloace de contact de aici.

- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 16-12-2023 10:17 PM
@a_dutzu: Bun venit în Comunitate. Ca să clarificăm niște aspecte: 1. Poți reîncărca oricâte opțiuni, chiar dacă există deja una activă. Diferența este că se vor cumula resursele și atât. 2. Opțiunea actuală de 5€ nu e expirată, fiind încă valabilă. 3. Așa cum ai observat /aflat deja, peroada de grație va începe abia din 17 mai 2024, iar numărul nu este expirat. 4. Lipsa semnalului se poate datora unei probleme a SIM-ului, care dacă nu se rezolvă cu un restart sau în alt telefon necesită SIM schimbat. 5. De cât timp persistă problema? Sigur după ce ai activat această opțiune.... nu înainte.
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 18-12-2023 09:42 AM
@a_dutzu, s-a rezolvat situația? Te așteptăm să revii cu mai multe detalii.