anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Numar prepay neinregistrat in retea

Manu1
Junior

Bună ziua,

Am un numar prepay Orange care a intrat in perioada de gratie pe 10 Septembrie. Astazi pe 20 Septembrie, cartela nu mai functioneaza. Apare mesaj ca nu e inregistrat in retea, nu pot acesa 100 si nu il gasesc in my orange. Fratele meu a fost intr-un Orange shop unde i-au zis ca nu am reincarcat in ultimele 6 luni si au inchis numarul. Eu aveam credit in cont si cumparam perioada activa cand intra in perioada de gratie. Singura solutie oferita este sa merg cu cartela intr-un store sau shop sa mi se faca abonament. Problema e ca eu sunt in Irlanda.

Va multumesc anticipat pentru ajutor
1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion

Salutare!

Încearcă să ei legătură cu serviciul clienți telefonic sau prin chatul din aplicația my Orange. Uneori aceștia au posibilitatea de a reactiva numărul.

https://www.orange.ro/contact/ 

Vizualizare soluţie în postul original

8 Răspunsuri 8

MihaiC99
Campion

Salutare!

Încearcă să ei legătură cu serviciul clienți telefonic sau prin chatul din aplicația my Orange. Uneori aceștia au posibilitatea de a reactiva numărul.

https://www.orange.ro/contact/ 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Din păcate, nu prea văd ce poți face , pentru că da, în aceste situații te trec pe abonament in Orange Shop. Nefiind în țară, e cam complicat, dar mai discută cu ei prin chat.

Baftă!

Manu1
Junior

Va multumesc de ajutor. Am vorbit pe chat. Il vor reactiva in 24 de ore. O sa revin maine sa confirm. Momentan e tot inchis.

De aceea am spus să iei legătura cu ei. Au existat situații în care numărul a fost reactivat la solicitarea clientului. Atât timp cât se afla în perioada de grație, nu ar fi trebuit închis. Este important să comunici cu ei cât mai repede după dezactivare, deoarece șansele de reactivare sunt mai mari.

Te așteptăm cu vesti bune!

Doamne ajută, mă bucur că ei reușit!

Manu1
Junior

A funcționat. Au reuşit să îmi reactiveze numărul. Vă mulțumesc de ajutor. Slavă lui Dumnezeu!

Cu plăcere! Mă bucur că ai reușit.

@Manu1: Ca idee, de avut în vedere: "Cumpărarea de perioadă activă" prelungește perioada activă, însă valabilitatea numărului la un moment dat va ajunge să fie aceiași cu perioada de grație,  iar când perioada de grație expiră, riscul de a pierde numărul devine certitudine.  E bine dacă ți s-a promis că recuperezi numărul.