anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Prepay nou neinregistrat in retea

dolf_j
Începător

Salut. 
m-am cumpărat un PrePay, acum vreo 2 luni și nu l-am încărcat deloc, l-am activat acum vreo luna, acum dau să îl încarc și .. îmi spune ca e neînregistrat în rețea.. ce pot face să îl reactivez... e un nr ușor .. și ar fi ok sa îl reactivez .. Mulțumesc pt raspunsuri !!! 

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember & September Problem Solver

Salutare!

Dacă apare ca neînregistrat în rețea, înseamnă că a fost dezactivat și nu prea văd ce poți să mai faci. Verifică și în alt telefon, să vezi dacă face tot așa și dacă nu e de la telefon, din păcate, nu prea ai ce să-i mai faci.

Dar vezi să nu fie ceva de la telefon și să nu-l ,,vadă " acesta.

Baftă!

 

FLo1
#StarMember

Bun găsit @dolf_j. În cazul în care ai cumpărat și activat o cartelă SIM ”cu zero euro-credit”, atunci acesta a expirat, valabilitatea acesteia fiind doar de 7 zile de la activare. Ai mai multe detalii aici: https://www.orange.ro/prepay/cartela-sim/

Dacă ai activat inițial un SIM cu 5euro credit, acesta va activa implicit o opțiune cu resurse activă pentru 28 de zile, dar cartela SIM va putea fi folosită și ulterior, numărul aflându-se în acest caz în perioada de grație până la activarea unei opțiuni / reîncărcarea contului. De aceea este important de știut ce tip de SIM ai cumpărat inițial. Te așteptăm cu o confirmare a tipului de pachet SIM+număr cumpărat. O zi cu spor.

Blue12
Senior

Cel mai probabil a expirat. Poti incerca sa recuperezi numarul cerand un abonament cu numar preferential (poti incerca, nu sunt 100% convins ca va functiona). Pe alt prepay nu cred ca vei mai "prinde" acelasi numar, iar pe actualul prepay, nici vorba, din moment ce e expirat.

Dimitrie569
Junior

Nu cred că ești în aria de acoperire. Încearcă să faci acest lucru afară.