anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Dezamagit de orange

radumacarie1992
Junior entuziast

Primii 2 ani la orange au fost ok, am avut card orange money, am reusit sa acumulez 150 de euro puncte thank you, care m-au ajutat sa iau un telefon la prelungire cu o mica reducere, bineinteles ca nu am castigat nimic, deoarece am platit chair si cu reducerile de puncte telefonul integral, deoarece era pretul mega umflat + abonament marit la 58 de lei de la 27, practic tot eu am pierdut pe termen lung ca am decis sa raman in retea, acum dupa 6 luni de la prelungirea aboanamentului abia am 14 puncte thank you, asta inseamna 1,5 euro. Dupa 2 ani voi avea maxim 15 euro in puncte cu tot cu incarcarile de prepay ocazionale pentru o alta persoana. Dupa astia doi ani ce pot face cu 15 euro? Voi avea 4 ani de retea si beneficii p...a. Nu e problema, ca ne portam la altii si tot asa. 

7 Răspunsuri 7

FLo1
#StarMember

Fiecare decide cum este mai bine pentru el. Dacă inițial ai avut abonament cu valoare mare și astfel s-au acumulat puncte TY.... înțeleg că nu a fost prea bine. Dar nici ultima reducere a abonamentului (din cauza căruia punctele acumulate nu au fost la fel de multe), înțeleg că din nou nu a fost bine. În acest caz alege un abonament cu valoare mai mare (cum aveai înainte) pentru ca [%] din valoarea facturii plătite să fie mai mare în valoare netă, adică puncte TY primite. 

Eu totuși consider că valoarea ulterioară când ai avut abonamentul la o valoare redusă a fost un beneficiu mai mare decât toate punctele TY la un loc. An nou fericit și numai bine.

Salut! Am avut un abonament de 5,5 euro si am acumualt mai multe puncte, acum platesc 58 de lei si primesc aproape nimic, iar telefonul consider ca nu a fost un castig. 

Din păcate, suma plătită este prea mică pentru a acumula un număr semnificativ de puncte Thank You. Această opțiune poate fi însă mai avantajoasă pentru cei care au și serviciile fixe la Orange și care de asemenea folosesc servicii suplimentare.

In cazul tau pe lângă 15 euro menționați ai mai putea folosi 3 vouchere de 10 euro prin campania Pinata.

Poate faci referire și la perioada anterioară când pentru telefon cumpărat cu abonament aveai valoarea triplată a punctelor TY. Acum având ultimii doi ani cu abonamentul redus (probabil ca SIM Only), valoarea facturii nu a fost la fel de mare, iar punctele mai puține. Acum expirând reducerea de [50%] la abonament, vor vei și punctele TY, dar îți recomand o nouă solicitare de ofertă, cel puțin la fel ca cea anterioară. Succes.

MihaiC99
Campion

Salutare!

Dacă nu obișnuiești să cumperi telefoane în rate pe factura Orange, cel mai simplu este să alegi un abonament cât mai ieftin, care să-ți acopere nevoile, și să îți iei telefonul separat, la liber, de unde găsești cea mai bună ofertă.

Prețuri mai bune la furnizorii de servicii mobile găsești, de obicei, în perioadele de promoții, cum ar fi cele de sărbători sau de Black Friday.

An Nou fericit alaturi de cei dragi!

Vio73
#StarMember

Salutare!

Așa este, aveam multe beneficii cu cardul Orange Money, care nu mai sunt. Și au avut multe beneficii în trecut care s-au redus treptat sau au dispărut. Dar încă mai sunt unele cu voucherele din Pinata, punctele thank You dublate și altele, pe care alții nu le au. Așa, la toți ne plictisim și așteptăm bonusuri, reduceri și altele care nu vin. Nici la alte utilități nu primim niciun bonus, din păcate.

Fiecare alege ce dorește pe banii săi și se duce unde îi este mai bine!

Eu m-am obișnuit la Orange și după ce am trecut scurte perioade și pe la alții, aleg să rămân!

Sărbători fericite și un An Nou așa cum vi-l doriți!

delfinas
#StarMember

Sa nu crezi ca la ceilalti e mai bine, VF si DIGI nici nu au acest program de loialitate.  

Cat despre preturi la telefoane, am luat la intamplare exemplul lui Samsung A56, fara abonament. La Orange e 2487 lei, la VF e 480 euro, iar la DIGI nu am gasit fara abonament, dar e 1969 de lei cu oricare abonament, deci nu sunt (mari) diferente. 

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!