anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu îmi mai este activa cartela deși am reincarcat

Ben7
Începător
Salut acum 10 zile am reîncărcat cu 5 e cartea și am activat opțiunea de 5 e . Acum nu mai merge , am internet peste 100 GB și nu îl pot folosi . Mi s-a dezactivat opțiunea de 5 e cred. Nu pot sa o mai activez fără sa mai reincarc odată? Sau ce e de făcut?
9 Răspunsuri 9

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver
Salut, Cand spui ca ti s-a dezactivat cartela, te referi la faptul ca nu-si mai ia semnal deloc? Sau e o alta problema cu ea? Daca nu-si ia semnal, se poate sa fie o problema cu cartela, si in principiu se face o inlocuire de SIM intr-un Orange Shop. Optiunea, daca nu a expirat, si nu e o problema cu contul, nu cu SIM-ul, ar trebui sa fie inca activa. Daca e alta problema, te asteptam cu mai multe detalii.
Client Orange

Ben7
Începător
Merge cartela , primesc sms dar nu mai pot sa sun , nu mai merge netul , deși am reîncărcat de câteva zile și am ar trebui sa ma și minute iar net peste 100 GB

Ben7
Începător
Și nu știu de ce nu merg.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver
Ok... Minute nu mai ai decat in retea, din ce pot eu sa vad. Deci daca incerci sa suni in afara retelei, nu o sa mearga. Net-ul in schimb ar trebui sa mearga. Ai schimbat ceva la setari sau ti-ai inchis datele mobile? Pentru ca altfel, daca nu mi-a scapat nimic din screenshot-ul tau, ar trebui sa ai macar net. De asemenea, o cartela inactiva e o cartela care nu-si mai ia semnal, de obicei din cauza ca a fost dezactivata de catre operator, sau s-a defectat pentru un motiv anume. Daca isi ia semnal, nu e inactiva. La tine, e o problema cu unele dintre serviciile incluse in optiunea aia. N-are legatura cu cartela. Dar vedem, poate reusim sa ii dam de cap. 🙂
Client Orange

FLo1
#StarMember
@Ben7: Degeaba screen-shot-ul cu bonusul existent dacă mesajul cel mai important (cel cu încărcarea de 5 euro minim) lipsește. Bonusul este activ dacă ai opțiune de minim 5 euro activă. te rog dacă poți atașa mesajul de confirmare a încărcării despre care ai pomenit aici că ți s-ar fi dezactivat. Acolo e cheia soluției pentru tine.

DanielaH
Moderator
@Ben7, ai primit și mesajul de confirmare de care zice FLo1? Acela cu activarea opțiunii de 5 euro?

Ben7
Începător
Am primit .

FLo1
#StarMember
@Ben7: Ultimul screen shot este interesant, chiar.... reușit. Personal am îndoieli, de aceea nu comentez mai mult. Rămâne Orange să confirme situația contului tău. Succes.

DanielaH
Moderator
@Ben7, s-a rezolvat problema? Funcționează cartela?