la 26-04-2023 10:19 AM
Preambul: altora li s-a mărit abonamentul cu 1, 2, 3 euro fără să-și dea seama și tu te întrebi unde a dispărut 0.01 euro... ce oameni domnule... Hagi Tudose sau Harpagon sunt mic copil pe lângă tine 😏
Ieri, după ce-am reușit să depășesc pragul de 1.000 de puncte în jocul Pinata Party, am ales internet nelimitat doar că atunci când am vrut să-l aloc numărului prepay că pe abonament oricum am nelimitat, ia numărul de unde nu-i...
Mă uit cu atenție în aplicație, numărul e înrolat doar că a intrat la începutul lunii în perioada de grație și... nu vreau să-l încarc acum ci după ce începe noua Pinata Party că oricum acum voi pierde vreo câteva sute de puncte pe care nu am cum să le folosesc în mod real.
Și în timp ce-mi vedeam de treburile mele, stând cu un deget în gură și cu altul scărpinându-mă în c... reștetul capului mă gândeam ce bine ar fi dacă aș putea avea măcar o zi perioadă activă ca să pot să-mi aloc opțiunea de internet nelimitat de la Pinata Party.
Dar cum nu e suficient să te gândești ci trebuie să și acționezi, la o căutare distanță am aflat că există reîncărcare de rezervă la Orange Prepay... 0.40 euro valabili o zi pentru situații când te trezești că ești la baie, ai rămas fără hârtie igienică și trebuie să suni pe cineva din casă ca să-ți aducă o rolă nouă. Aceasta pentru că se știe că nu ne despărțim de telefonul mobil decât atunci când facem duș...
Cu datele mobile dezactivate și cu telefonul conectat la Wi-Fi am executat solicitarea pentru reîncărcarea de rezervă, alocat internetul mobil nelimitat și apelat *133# ca să văd ce resurse neconsumate mai sunt pe contul prepay: primesc o duzină de mesaje de pe vremea când în fiecare săptămână puteai să-ți alegi un bonus și mesajul final cu 0.39 euro credit valabil până la 26.04.2023.
Mă uit crucit, mai apelez o dată *133#, același rezultat... a treia oară n-am mai încercat că doar un nebun s-ar fi așteptat la rezultate diferite făcând același lucru, știți citatul... presupun...
Am mers liniștit la culcare și azi de dimineață butonând aplicația My Orange îmi sare în ochi la numărul de prepay 0.4 euro... belesc ochii bine, apelez din nou *133# și... v-am spus că doar un nebun ca mine s-ar fi așteptat să primească mesaj cu 0.4 euro credit... nu, creditul este tot de 0.39 euro...
No, bine... aici se sfârșește povestea mea în care n-am spus nimic interesant sau folositor... doar că din punct de vedere filosofic mă întreb unde s-a ascuns eurocentul respectiv că din punct de vedere economică e o cantitate neglijabilă.
la 26-04-2023 03:57 PM
4.60 euro = 23.97 lei - mă lasă să reîncarc cu credit... din păcate acel eurocent a dispărut în ceață...
la 26-04-2023 04:41 PM
Ce are conversia la leu cu creditul în €? Poate revii cu un screen-shot cum ai reușit să încarci subdiviziuni de euro. Mersi.
la 26-04-2023 04:42 PM
Am folosit , în loc de . am ales plata cu cardul și în pagina de plată mi-a apărut conversia euro-lei de plată 😀
la 26-04-2023 04:47 PM
Aplicația mobilă nu permite. Adică nu ai nici . și nici , pe tastatura lor.
la 26-04-2023 04:51 PM
versiunea web
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor