anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Incarcare cartela din aplicatia BT42

AnnaLazar
Începător

Buna Ziua! 

Am incarcat cartela din aplicatia Bt24 cu Optiune 6 eur, dar am primit o alta optiune, cu Optiune 12 GB Internet. Am platit 36.34 RON cu card. Pot sa modific optiunea? Multumesc frumos! Anna

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă nu ai consumat nimic, intră pe Chat Djingo sau sună la 300 sau 0374300300 din orice rețea, apoi formezi 5-2-0 și cere acest lucru. Nou, în Comunitate nu te putem ajuta, pentru că suntem în mare parte tot clienți ca și tine.

Baftă!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Buna Ana,

Optiunea de 6 Euro are 12GB internet. Esti sigura ca e gresita?

Ca idee, cam astea sunt beneficiile pe care ar trebui sa le primesti la optiunea de 6 Euro cu minute si internet. Mai multe informatii aici.

Verifica la 333 sau *133# informatiile primite in mesaj. Daca corespund ofertei, tind sa cred ca optiunea activata este cea corecta.

arsradu_0-1673956365064.png

 

Client Orange

FLo1
#StarMember

@AnnaLazar: Dacă observai în BT24, la valoarea de 6euro nu ai decât ”Opțiunea de INTERNET” sau ”Opțiune credit”, în niciun caz opțiune cu ”minute, SMS, net”. Doar o solicitare la Serviciul Clienți ar putea schimba ceva (apel la 300 sau chat Djingo), cu condiția să nu fi consumat deja din resursele opțiunii (Deși.... net-ul este similar cantitativ și la opțiunea cu minute, SMS, net).

Ca recomandare, nu mai folosi încărcarea din aplicații terțe, mai ales când acestea nu explică în clar conținutul opțiunii alese. Succes.  

DanielaH
Moderator

@AnnaLazar, ai luat legătura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?