anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Incarcare cartela esuata si plata facuta

plamada
Vizitator

Buna ziua! Am facut o incarcare din contul meu MY orange si nu s-a incarcat cartela dar banii mi i-au luat de pe card

Ce e de facut?

17 Răspunsuri 17

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Contactează serviciul de clienți pentru a verifica dacă există probleme cu procesarea plăților. Îi poți contacta telefonic sau prin chatul din aplicație, unde poți atașa și dovada plății.
Este posibil să existe anumite probleme, având în vedere că au mai fost raportate cazuri similare în comunitate.

La telefon nu reusesc sa dau de ei. Iar la chat ii scriu problema zice ca ma transfera la un operator si nimic. Peste un timp ma intreaba daca mai vreau sa continui conversatia caci nu am mai zis nimic de mult timp

Precizez ca eu sunt pe Vodafone dar mai am contul in aplicatie de unde pot incarca alte cartele prepay

MihaiC99
Campion certificat

Ai încercat să scrii transfer și să dai send x2.

Până apare mesajul că ai fost transferat.

7985.jpg

Incerc imediat din nou

FLo1
#StarMember

@plamada: Bun găsit. ”MyOrange” se poate actualiza cu o mică întârziere. Mai sigur verifică dacă ai primit SMS de confirmare a încărcării. Dacă nu, apelează gratuit  333 sau *133#

Te așteptăm cu vești bune.

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și apreciază răspunsurile care te-au ajutat!

luisac
Vizitator

Astazi am incercat sa mi incarc cartela din aplicatia my orange cu optiunea 5 euro, pe ecran mi a aparut eroare dupa care banii mi au fost trasi de pe card, imi aplicatie imi apare ca esuat iar in cea de la banca ca teanzactie blocata am incercat sa sun la orange dar tot imi baga robotul si nu ma ajuta cu nimic. la ce numar as putea suna? sau ce ar trebui sa fac

Bun găsit @luisac. Dacă a apărut eroare cu siguranță banii vor fi restituiți. Pentru confirmarea încărcării verifică apelează gratuit  333 sau *133# sau reîncarcă din nou din MyOrange.

Te așteptăm cu vești bune.

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și apreciază răspunsurile care te-au ajutat!

am sunat 

IMG_2795.png

 am sunat si asta mi a spus, dar optiunea de ea nu mi spune nimic, ce o sa se intample cu banii mei ? o sa mi se incarce mai tarziu?

Mulțumesc pentru confirmare. Nu știu ce se întâmplă până la remediere, însă fie banii încasați sunt restituiți (ca eroare/anulare reîncărcare), fie suma rămâne încasată (plătită către Orange), iar Orange va opera încărcarea de îndată ce se clarifică situația plății.

Exact asta am patit si eu

buna ai rezolvat? eu nu reusesc sa dau de niciun consultant orange, nu stiu ce sa mai fac am incercat si cu robotul dar nimic

nU reusesc nici eu, bine ca au luat banii

ideea este ca cel caruia i-am incarcat are nevoie urgenta sa dea telefon si nu are cum

MihaiC99
Campion certificat

Poți încerca să reîncarci cu credit prin terți, însă nimeni nu poate garanta că va funcționa (posibil ca problema  să afecteze și această metodă de încărcare).. Apoi activezi opțiunea din creditul disponibil 

Am incercat eu, mi s au luat banii dar tot nu mi s a incarcat cartela