anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Date mobile - încarc telefonul zilnic și nu am net

Bianca5567
Începător

Buna ziua,mi am încărcată telefonul pe 17 Iulie luna aceasta,mi a ținut pana ieri,astăzi l am încărcat iar și la ora 22:49 mi a spus ca am 0€ credit.Nu mi se pare absolut deloc ok sa mi încarc telefonul zilnic și sa nu am net 

5 Răspunsuri 5

delfinas
#StarMember

Bianca, bun venit in Comunitate!!!

Ai incarcat cu credit sau cu o optiune? Cu ce suma ai incarcat? Esti in tara sau strainatate?.

Daca ai incarcat doar cu credit, acela se termina repede, mai ales cand e vorba de consumul de date mobile, asa ca recomand o optiune in functie de nevoile tale.

Daca esti in strainatate, poate interveni limita rezonabila de consum in roaming.

Te asteptam cu detalii.

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Da, dacă încarci cu credit, se termină foarte repede, indiferent că ești în țară sau în străinătate. Trebuie mai multă atenție pentru încărcare ci o opțiune. 

Ai opțiunile aici:

https://www.orange.ro/prepay/

Baftă! 

Pololică
#StarMember

Buna!

Cand mai reincarci, fa-o direct cu optiune, nu cu credit.

PS: ca raspunsurile noastre sa fie cat mai corecte, revino cu informatii privind modul de reincarcare si consum.

DanielaH
Moderator

Bianca, te așteptăm să revii cu mai multe detalii. Ai reîncărcat cu credit sau cu opțiune?

arsradu
#StarMember

Salut,

In loc sa incarci zilnic cu credit, iti recomand sa incarci o singura data pe luna si sa activezi si o optiune. Daca vei continua sa incarci cu credit, fara optiune lunara, nu faci altceva decat sa consumi extrem de repede creditul pe care il incarci. Nu e eficient absolut deloc.

Deci, ai doua variante:

1. incarci cu credit si imediat activezi si o optiune cu minute si internet. Poti face asta de la *100# de exemplu, sau din contul tau My Orange. Iti recomand ca pana se activeaza optiunea dorita, sa inchizi datele mobile, ca sa nu-ti manance din credit, pe fundal.
  2. incarci direct cu optiune cu minute si internet, din My Orange.
Client Orange