anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cartelă Orange pachet Duster

ChrisN
Junior

Salutare! Acum 2 ani, când am cumpărat mașina Duster, am primit un pachet cadou de la Orange cu un modem, tabletă, suport, husă și un SIM, dar doar cu internet valabil 2 ani. Mai am 1 lună de valabilitate și vreau să întreb dacă pot folosi acest SIM pe post de cartelă PrePay sau trebuie să cumpăr o cartelă normală ...

1 Soluţie acceptată‚

ChrisN
Junior

Am sunat la relații cu clienții și mi s-a comunicat că SIM-ul este înregistrat pe o firmă și dacă vreau să fie trecut ca și cartelă Pre Pay trebuie să-i contactez pe ei, lucru imposibil deoarece a fost doar o promoție valabilă până acum ... mi s-a spus că trebuie să cumpăr o cartelă Pre Pay nouă de la un dealer sau sucursală ... mulțumesc tuturor care au fost amabili și mi-au răspuns la întrebare!

Vizualizare soluţie în postul original

13 Răspunsuri 13

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut Chris,

Nu sunt familiar cu oferta respectiva, dar...cred ca il poti folosi ca pe orice cartela normala. Ai incercat sa-l introduci intr-un telefon?

Client Orange

merge, dar doar internetul ... nu pot iniția apeluri ... să merg la un dealer sau la o sucursală Orange ... aș fi preferat să vorbesc cu cineva de la Call Center pt. treaba asta, nu să mă deplasez eu undeva ...

 

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Paaai, da, daca pe SIM a fost activat doar net-ul (posibil pentru a fi folosit in masina, daca are facilitatea asta sau ceva), atunci n-o sa mearga pentru altceva.

Poti intreba eventual la 300 (sau 0374 300 300 din orice retea), sau pe chat-ul Djingo daca se poate activa si partea de voce, si sa folosesti SIM-ul ca pe orice alt SIM. In comunitate, suntem in mare parte clienti ca si tine, deci, din pacate, acolo nu te pot ajuta. Dar eu asta as face.

Daca nu merge...si trebuie sa ramana doar cu partea de date activata, atunci da, vei avea nevoie de un SIM nou. Dar incearca. S-ar putea sa mearga.

Client Orange

Razvan
#StarMember

Bună! Cred ca se poate, depui o notificare de reziliere a contractului si ceri ca numărul existent să fie trecut pe prepay. 

delfinas
#StarMember

Chris, bun venit in Comunitate!!!

Din câte știu eu, acel număr e asociat unui contract corporate și e doar pt date mobile, aveai incluși 40 GB de trafic.

Va trebui sa vorbești cu cineva de la Orange sa ti se treacă acel număr pe numele tău. Nu știu dacă se poate rezolva doar telefonic sau trebuie sa mergi la un magazin Orange. Suna întâi la 300 sau intra pe chatul din My Orange și vezi ce ți se spune de acolo. Apoi să ne spui ce și cum ai rezolvat, să fie de folos și altora în situația ta.

ChrisN
Junior

Am sunat la relații cu clienții și mi s-a comunicat că SIM-ul este înregistrat pe o firmă și dacă vreau să fie trecut ca și cartelă Pre Pay trebuie să-i contactez pe ei, lucru imposibil deoarece a fost doar o promoție valabilă până acum ... mi s-a spus că trebuie să cumpăr o cartelă Pre Pay nouă de la un dealer sau sucursală ... mulțumesc tuturor care au fost amabili și mi-au răspuns la întrebare!

Cu plăcere! 

Noi îți mulțumim că ai postat rezolvarea, poate au și alții nevoie de această soluție!

 

@ChrisN: De aici se poate observa cât de mult contează clientul pentru cei de la Dacia. Serviciile sunt doar până te încalță cu mașina, restul sunt momeli, nefacilitându-ți nici măcar suportul în cazul solicitării exprese. Păcat.

FLo1
#StarMember

@ChrisN : Nu văd vreun impediment de a trece acel SIM pe prepay, mai ales dacă ai folosit numărul și vrei să-l păstrezi. Întrucât îl foloseai doar pentru date mobile, așa cum menționa arsradu, deși e funcțional și într-un telefon, sunt active doar serviciile de date, fără cele de voce. Dar poți trece numărul pe sistem prepaý apelând la Orange,  iar apoi activezi o opțiune eo preferată, valabilă 30 de zile.

Flo, cartela aia e pe un abonament corporate, pe o convenție între Orange și Dacia, așa că orice alta mișcare trebuie făcută cu aprobarea titularului, care nu e clientul. Probabil că e prea complicat pt ei, oferta e veche și nu vor să se complice. E mai simplu să-i spună sa ia o cartelă nouă.

@delfinas : Dacă politica este așa cum menționezi,  atunci acel SIM si pachet trebuie predat obligatoriu. Altfel el este proprietatea utilizatorului  dar cu funcționare asigurată doar pe acea perioadă de 2 ani. Ulterior utilizatorul ar trebui să poată decide: predă pachetul sau îl plătește și folosește în continuare din fonduri proprii. Cel puțin la abonamente voce corporate cam asta e politica pe care am întâlnit-o. La cel de date n-ar trebui să fie diferită.

Flo, pachetul e al lui și îl poate păstra, doar că e o problemă de gestionare a numărului. Nu știu cu ce îi încurcă, dar și eu aș renunța la SIM ul ăla, că oricum nu mai servește la nimic fără oferta gratuită de pe el și mi-aș lua unul nou, cu toate drepturile aferente.

Aici ar fi o descriere a pachetului Orange Duster: https://comunitate.orange.ro/t5/internet-mobil/cronos-la-abonamentul-orange-dacia-duster-sl-orange/m...

@delfinas: poate pe date mobile l-a folosit pe whatsapp. Altfel, cum menționai: nu merită deranjul. 😉