la 25-07-2025 08:41 PM
Am un pachet Orange format din : telefonie fixă, internet și televiziune. Cum pot renunța la două servicii (telefonie fixă și televiziune)? Titularul a decedat și imi revine sarcina să schimb numele titularului de abonament, totodată să renunț la serviciile precizate mai sus. Mă poate ajuta cineva?
la 25-07-2025 09:02 PM
Salutare!
In primul rand, sincere condoleante.
Cel mai probabil, serviciile mentionate au facut parte dintr-un pachet si nu vei putea renunta doar la o parte dintre ele, iar daca totusi se va gasi o solutie, costul va fi mai mare decat costul intregului pachet.
Cred ca cel mai bine si mai simplu ai iesi daca ai merge intr-un Orange Shop cu certificatul de deces al titularului si ai cere rezilierea serviciilor, respectiv ai incheia un contract nou cu o oferta la zi strict pentru ceea ce te intereseaza. Experienta mea a fost ca pachetele cu televiziune + internet sunt mai ieftine decat serviciul de internet, insa.
Important: echipamentele vor trebui de asemenea returnate in maxim 5 zile de la inchiderea serviciilor. Daca poti sta putin fara internet, as recomanda sa iei echipamentele cu tine in Orange Shop direct. Daca nu e o solutie, atunci intreaba personalul exact cand se inchid serviciile, in ideea in care poti continua sa le folosesti pana se realizeaza noua instalare.
la 25-07-2025 09:02 PM
Salutare!
In primul rand, sincere condoleante.
Cel mai probabil, serviciile mentionate au facut parte dintr-un pachet si nu vei putea renunta doar la o parte dintre ele, iar daca totusi se va gasi o solutie, costul va fi mai mare decat costul intregului pachet.
Cred ca cel mai bine si mai simplu ai iesi daca ai merge intr-un Orange Shop cu certificatul de deces al titularului si ai cere rezilierea serviciilor, respectiv ai incheia un contract nou cu o oferta la zi strict pentru ceea ce te intereseaza. Experienta mea a fost ca pachetele cu televiziune + internet sunt mai ieftine decat serviciul de internet, insa.
Important: echipamentele vor trebui de asemenea returnate in maxim 5 zile de la inchiderea serviciilor. Daca poti sta putin fara internet, as recomanda sa iei echipamentele cu tine in Orange Shop direct. Daca nu e o solutie, atunci intreaba personalul exact cand se inchid serviciile, in ideea in care poti continua sa le folosesti pana se realizeaza noua instalare.
25-07-2025 09:04 PM - editat 25-07-2025 09:07 PM
Salutare!
Dacă titularul a decedat, poți merge cu o copie a certificatului de deces la un Orange Shop sau să îl trimiți din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator unde detaliezi tot ce trebuie.
De asemenea, poți să trimiți o poză a actului respectiv din Chat Djingo , unde alegi tot transfer operator.
Atenție, trebuie să renunți la tot, nu doar la unele servicii. După care te reabonezi pe numele tău la ce serviciu dorești.
Alte variante, nu prea există!
Baftă!
la 26-07-2025 07:49 AM
Salutare și condoleanțe!
O dată cu depunerea certificatului de deces, abonamentele titularului se vor închide. Vei deschide abonament nou.
Recomandare: dacă ai abonament de mobil, recomand sa deschizi pe numele tău abonament de servicii fixe. Ar fi mai rentabil, cu atât mai mult dacattr afli în perioadă în care sa poți negocia (adică final de contract).
Tot ce trebuie sa faci e sa depui o copie după certificatul de deces.
la 31-07-2025 11:33 AM
Bun găsit! Am rezolvat în sensul că am renunțat la servicii, altfel nu se putea. S-a uitat pe copia certificatului de deces operatoarea de la ghișeu, din Orange Store și mi s-a spus că în 7-8 zile se va închide serviciul (adică TV, internet, telefonie fixă). Am semnat cererea și nu mi-au acceptat echipamentul (voiam să-l returnez....), mi-au spus că la finalul celor 7-8 zile voi putea face acest lucru.
-Mulțumesc din nou tuturor, pentru sprijin!
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor