anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cand apelez nr. de telefon 0753 xxx xx7 primesc mesajul "NUMAR INCORECT". De ce?

stela_1
Începător
Nu pot suna un nr de telefon, cartela PrePay
7 Răspunsuri 7

teacher_
#StarMember
Buna seara. Dumnevoastră sunteți pe prepay, sau numărul apelat este de prepay? Aveți resurse suficiente (minute)?

Vio73
#StarMember
Ați dat o resetare la telefon? Poate e ceva de moment!

DanielaH
Moderator
@stela, bun venit în Comunitatea Orange! Te rugăm să ne dai mai multe detalii despre situația ta. Pe lângă întrebările puse de teacher_ și Vio73, ar fi interesant de aflat ce anume se întâmplă când suni. Se aude vreun prompt de rețea? Nu se apelează? Sună și se închide apelul? Sună ocupat? E valabil pentru un singur număr de telefon sau pentru mai multe? Orice informație este binevenită pentru a te putea ajuta cu răspunsuri. Te așteptăm!

FLo1
#StarMember
Detaliile sunt prea putine: cu ce optiune (credit) si cand ai incarcat prepay-ul tau, ce fel de mesaj (sunet) se aude cand apelezi. Fara astfel de date, nu exista fundament pentru sesizare.

FaraUnID
Campion certificat
Este un numar de telefon la care ai mai sunat pana acum si ina ninte a functionat? Este numar de telefon nou? Prea putine informatii..... Este un numar de telefon din Romania sau international? Este un numar de telefon scurt (gen firma taxi)? Este un numar cu suprataxa (gen parcare SMS, donatii, sau orice microplata)? Ai suficient credit/ resurse? Esti in perioada de valabilitate sau in perioada de gratie? Vezi sa nu fi blocat din greseala numarul respectiv? Vezi ca destinatarul sa nu fi blocat din grseala sau intentionat numarul tau e telefon! Detalii, detalii, mai multe detalii!

DanielaH
Moderator
Am modificat titlul întrebării și acum avem ceva mai multe detalii. @stela, revino, te rog, și oferă-ne mai multe informatii răspunzând la întrebările pe care ți le-au adresat colegii. Mulțumim!

teacher_
#StarMember
Este posibil sa fi fost număr de abonament și acel abonament sa se fi închis, sau sa fi fost număr provizoriu. Dar totuși, ar trebui mai multe detalii. Sau daca e vorba de prepay, sa nu fi fost încărcat o perioada mai mare, si să fi ieșit numărul din perioada de gratie.