anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sesizare – reîncărcare PrePay neconfirmată / lipsă mesaj și resurse

Bia_2
Junior

Bună ziua,

Vă contactez în legătură cu o reîncărcare efectuată pentru numărul meu Orange PrePay.

Reîncărcarea a fost efectuată, însă nu am primit mesajul de confirmare și nu îmi este clar dacă reîncărcarea a fost înregistrată corect și ce resurse au fost activate (minute, SMS-uri și internet).

Am nevoie să verificați concret tranzacția și să îmi comunicați:

dacă reîncărcarea a fost înregistrată;

data și ora la care a fost înregistrată;

valoarea reîncărcării;

ce opțiune/resurse au fost activate;

perioada de valabilitate a acestora;

motivul pentru care nu am primit mesajul de confirmare.

Vă rog să îmi transmiteți și numărul de înregistrare al sesizării.

Vă mulțumesc.

5 Răspunsuri 5

DanielaH
Moderator

Salut, Bia!

Trimite-ne, te rog, numărul de telefon în mesaj privat și vom ruga colegii să verifice. Mulțumim.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Cum trimit mesaj? Pe ce adresă?

Click pe profilul meu și apoi "Trimite un mesaj" în dreapta sus.

DanielaH_0-1789032123658.png

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

DanielaH
Moderator

Bia, există deja o sesizare deschisă pentru situația ta, în analiză, de astăzi de la ora 11:38. Te rugăm să aștepți răspunsul colegilor noștri legat de soluționare.
Te așteptăm să revii cu vești bune să ne spui cum s-a rezolvat.

Si cat dureaza? De dimineata tot incerc sa dau de cienva ci nu mi raspunde nimeni. Este o situatie incomoda si nu mi se pare normal sa fac de 2 ori reincarcarea si tot sa nu mearga. Ok ar fii sa se regleze situatia si sa primesc banii inapoi sau sa fie si pt luna viitoare.