anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am fost sunat de propriul nr de telefon

neo
Explorator

Buna seara!

Astazi am fost apelat cu propriul nr  de telefon. Doar ca avea +40 in fata. Din graba sau neatentie  am raspuns dar nu se auzea nimic. Dupa ce am inchis am vazut ca e chiar nr meu .Cum e  posibil? Sa-mi fac griji?

1 Soluţie acceptată‚

FLo1
#StarMember

Salut @neo. Nu are rost să-ți faci probleme. Există aplicații de VoIP care se pot utiliza pentru apelare și care utilizeză numere similare/aleator, chiar dacă nu atribuite oficial. Cu siguranță nu te-ai putut apela pe tine (poți încerca, pentru a te convinge). Și da, astfel de aplicații utilizeză numărul în format internațional. Chiar ieri am fost apelat de un număr similar cu al meu, tot în format internațional, doar că era diferență la ultimile 3 cifre. Dar da, se poate întâmpla și nu ai ce face în acest sens. Să ne anunți dacă se mai repetă. O zi bună.

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Până la griji, ai vreo aplicație care să te sune (în sensul Fake Call) sau number share cu alt dispozitiv?

Recomand să verifici mai întâi astea pământene și apoi să vezi dacă e nevoie de griji sau nu. 

Nu, nu am aplicatii pe telef asta. (tin nr doar pt contratce) Iar contactele sunt doar rudele. Am alt telef cu aplicatii  dar pe acela nu s-a intamplat.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Vezi dacă ai activat vreo aplicație buclucașă activă, pentru că este posibil să se întâmple. Intră la ele și vezi care nu îți trebuie /nu este cunoscută și o dezactivezi / ștergi.

Dacă nu funcționează și mai întâmpini în continuare problema respectivă, dai o revenire la setările din fabrică, după ce îți salvezi conținutul din telefon.

Baftă!

Multumesc pt raspuns! Nu am aplicatii pe el ,am un alt telef cu diversele aplicatii pt mag online,marketuri etc. Asta il fol. doar pt  contracte (banca,telef) si apeluri cu rudele.

FLo1
#StarMember

Salut @neo. Nu are rost să-ți faci probleme. Există aplicații de VoIP care se pot utiliza pentru apelare și care utilizeză numere similare/aleator, chiar dacă nu atribuite oficial. Cu siguranță nu te-ai putut apela pe tine (poți încerca, pentru a te convinge). Și da, astfel de aplicații utilizeză numărul în format internațional. Chiar ieri am fost apelat de un număr similar cu al meu, tot în format internațional, doar că era diferență la ultimile 3 cifre. Dar da, se poate întâmpla și nu ai ce face în acest sens. Să ne anunți dacă se mai repetă. O zi bună.

neo
Explorator

Multumesc pt detalii!  (imi faceam fel de fel de ganduri la situatia asta ciudata)

FLo1
#StarMember

Oricum, răspunsul la un apel NU este taxat, dar cel puțin grijă cum răspunzi. Adică nu se răspunde în niciun caz cu "DA!?", ci cu "Alo?" sau "Cine este?" și nu trebuie să te prezinți dacă nu se prezintă.