anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Erori încărcare prepay

Am realizat o încărcare de 5 euro și aplicația mi a luat banii pentru 3 ! Ați întâmpinat așa ceva? Eu îmi pierd încrederea în Orange... Acum aștept să mi de-a banii înapoi..

6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ia legătura cu ei, dacă nu ai făcut-o deja să ți se dea banii înapoi și să faci altă reîncărcare. Probabil că nu a funcționat ceva corect, lucru regretabil, dar se poate întâmpla, din păcate.

Baftă!

MihaiC99
Campion

Salutare!

Nu am întâmpinat o astfel de situație la Orange, însă sa întâmplat la un alt furnizor.

Contactează serviciul clienți telefonic sau prin chatul din aplicație (cere transfer către un operator uman) și atașează poze cu tranzacțiile efectuate.

S-a rezolvat ,am insistat si s-au anulat din cont cele 2 plati efectuate in plus! Din pacate nu mi s-a dat un raspuns cu explicatii in legatura cu ce s-a intamplat. Am scos cardul din aplicatie si nu voi mai face plati din aplicatia Orange. Pot fi si erori,nu exclud ,dar trebuie sa primesti explicatii.

Mă bucur că s-a rezolvat și mulțumim pentru feedback! Te mai așteptăm în Comunitate.

DanielaH
Moderator

@Luminitabroasca, s-a rezolvat situația cu reîncărcarea?

Buna, da, s-a rezolvat ,am insistat si s-au anulat din cont cele 2 plati efectuate in plus! Din pacate nu mi s-a dat un raspuns cu explicatii in legatura cu ce s-a intamplat. Am scos cardul din aplicatie si nu voi mai face plati din aplicatia Orange. Pot fi si erori,nu exclud ,dar trebuie sa primesti explicatii.