anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am cartela de 5 euro, pot suna insa intrentul nu il pot activa

Jivana
Începător
Cum activez internetul de pe cartela prepay? Am cartela de 5 euro, pot suna insa intrentul nu il pot activa...
Multumesc
5 Răspunsuri 5

And04
Senior
Salutare, @Jivana Aveti o optiune activa sau aveti 5 euro credit? Daca aveti optiune si puteti efectua apeluri, atunci e posibil sa fie nevoie sa activati datele mobile din setarile telefonului.

Jivana
Începător
Am 5€ credit, am datele mobile deschise , dar nu am internet... Multumesc

And04
Senior
Daca aveti credit, atunci o sa vi se consume din credit dupa ce veti activa setarile pentru date mobile. Aveti aici un link: https://www.orange.ro/help/setri-internet-pe-mobil-144 Daca doriti sa folositi bonusul primit la reincarcare, acela poate fi folosit daca activati o optiune de 5 euro, asa cum scrie si in regulament: "Bonusul 10 GB pentru fiecare 1 € credit reîncărcat poate fi folosit naƫional cu opțiune activă de minimum 5 € credit, iar în roaming cu o opțiune de minimum 10 € credit, în limita de date disponibile în roaming SEE și conform Politicii de utilizare rezonabilă."

Viocat
Senior certificat
Inchide datele mobile si incearca activarea unei optiuni folosind una din urmatoarele modalitati: "Înainte de a activa o opțiune din creditul pe care tocmai l-ai reîncărcat, asigură-te că în prealabil ai închis orice sesiune de internet, imediat după reîncărcare. Astfel, creditul necesar activării opţiunii nu va fi utilizat parţial sau total navigând pe net. Poţi activa o opţiune pe contul tău PrePay: din contul tău My Orange online, secţiunea Tarife și opțiuni – Opțiuni noi sau în aplicaţia My Orange (Android si iOS) - după alegerea numărului de telefon, selectează Altele din meniul principal și apoi Tarife și Opțiuni direct cu cardul bancar de pe un abonament Orange​ din aplicația Orange Money Important: opțiunea de 5 € credit reîncărcată sau activată pe orange.ro, My Orange, Orange Money sau prin încărcare directă de pe un abonament Orange oferă valabilitate 30 zile. Alte modalităţi: prin apel la *100#, serviciul SelfCare, ramura Promoții/Opțiuni Pentru opțiunile cu trafic de internet inclus - prin mesaj scris la numărul 321, cu fiecare cuvânt cheie specific, astfel : Opțiunea Internet de 6 € credit - SMS cu textul "net6" Opțiunea Internet de 5 € credit - SMS cu textul "net5" Opțiunea Internet de 8 € credit - SMS cu textul "net8" Opțiunea Internet de 10 € credit – SMS cu textul "net10" cu cod de reîncărcare, apelând secvența: *122* cod reîncărcare# prin apel la 222, tasta 1 prin apel la Serviciul Clienți la numerele 300/0374300300 sau în magazinele Orange Important! opțiunea de 5 € credit reîncărcată într-un magazin Orange sau activată prin meniurile *100#, 300, *122* cod reîncărcare# sau apel 222 tasta 1 oferă valabilitate 28 zile Activarea unei opţiuni nu măreşte perioada de activitate a SIM-ului. Poţi folosi traficul din opţiune în perioada de activitate a SIM-ului şi în perioada de valabilitate a opţiunii. După perioada de activitate, SIM-ul are o perioadă de graţie de 240 de zile."

DanielaH
Moderator
@Jivana, te-au ajutat răspunsurile primite aici? Funcționează Internetul? Te așteptăm să revii cu detalii.