anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

5G a ajuns si la Prepay (intr-un final) :D

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Pentru cei care nu stiau deja, Orange a implementat 5G si pentru Prepay! Yay! 😄 Pana astazi, am avut parte de net promotional 5G la orice optiune de minim 5€.

arsradu_0-1693475905614.png

arsradu_0-1693476622391.png

Incepand de luna viitoare, pana pe 21 Noiembrie, dar cu posibilitatea de prelungire, vom putea avea 5G cu viteze de pana la 500Mb/s la orice optiune de 6€, si 5G+, cu viteze de pana la 1.5Gb/s la optiunile de 8€, 12€ si 16€.

De asemenea, s-a marit si cantitatea de net inclusa in fiecare optiune. 🙂

 

 

Gasiti oferta completa Prepay aici.

Client Orange
12 Răspunsuri 12

Vio73
#StarMember

Cum spuneam și ieri, încep să evolueze lucrurile și la Orange și sper să realizeze cât mai multe chestii în perioada următoare, pentru că trebuiau implementate unele de multă vreme!

Mulțumim!

Pololică
#StarMember

Cum s-a intamplat acum 10-15 ani cu 4G, asa se intampla si cu 5G acum. Pe masura ce trece timpul si tehnologia se pune mai bine pe picioare, cursul natural se va simti. Bine, o intarziere a fost data de licitatia licentelor, dar e bine ca se incepe deschiderea frecventelor (... mi-am adus aminte de Uhura din Star Trek: "all frequencies are opened").

Oricum, va mai trece ceva timp pana cand noua tehnologie va fi matura si ma astept la ceva sincope (aglomerari de celule, in primul rand) in urmatorii 2-3 ani pana ajung antenele sa fie active complet.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Da. :)) "Hailing frequencies open" (frecventele de salut deschise).

Si da, e un flow perfect normal.

Client Orange

Lucifer
Cunoscător

Foarte funny exprimarea: "Orange a implementat 5G si pentru Prepay". De fapt Orange a impus pana acum o limitare a serviciilor lor de 5G pe baza tipului de client (Abonament/PrePay).

Modificarile respective tin mai mult de situatia pe piata decat bunavointa celor de la Orange. La fel cu eSIM. Orange Moldova are eSIM pe PrePay de cativa ani deja.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Meh... potato, potato.... :)) Cred ca e clar pentru toata lumea ca, cel mai probabil, nu era niciun impediment de ordin tehnic pentru care nu se putea aduce 5G-ul si la Prepay. Daaar...cred ca asa a fost dintotdeauna. Si...cumva, din punct de vedere business, are sens.

Dar da, perfect de acord. 🙂 Stii cum e, mai bine mai tarziu, decat niciodata. :))

Client Orange

vladut12am
Cunoscător certificat

Acum că s-a dat în sfârșit acces la 5G și PrePay, eu sper că odată cu venirea de mâine a noului CEO din Polonia în România se vor mișca lucrurile și în sudul țării care nu a mai avut parte de schimbări de multă vreme și îmi doresc tare mult să se ajungă cu 5G și în orașele în care Vodafone este lider (ex: Pitești, Ploiești etc.).

Apropos de polonezi: unele din cele mai apreciate instalații de GPL (Stag) sunt de fabricație polonă. Să-i urăm, totuși, succes în noul proiect. 

vladut12am
Cunoscător certificat

Foarte interesant!

N-am știut până acum.

Mersi că mi-ai amintit de GPL.

La ce s-a întâmplat săptămâna trecută la acea stație ilegală care nu mai avea demult autorizație de funcționare, mă gândesc cu groază că mai sunt o grămadă din astea prin România și oricând se poate repeta nenorocirea care a transformat o comună într-un loc lovit de bombardamente care arată ca după război.

Razvan
#StarMember

ORO în final, a dat acces la 5G și la cartele prepay, după ce acu 1 an au început să dea la liber și la abonamente. 

GEKO
Explorator

Vitezele prezentate de tine sunt pe hârtie. Viteze comerciale. În Suceava netul mobil 5G este execrabil.

Anonim
Neaplicabil

În moldova Orange este majoritar și probabil rețeaua este congestionată, in Constanta de exemplu în orice parte a orașului as merge sub 200mb nu prind, la mine in zona am prins și 800mb viteza. Bine CT este oraș majoritar vdf și de asta merge Orange așa bine

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Nu pot sa-ti confirm viteza de 1.5Gb/s si tind sa cred ca este intr-adevar o viteza de laborator (cu toate astea, avem colegi care au prins si viteze de 1Gb/s si chiar peste), dar pot sa-ti confirm viteza de 500Mb/s. 

IMG_07DB1FE17EE6-1.jpeg

Dar da, se poate ca in zona ta sa fie intr-adevar o problema.

Client Orange