la 19-06-2026 05:58 PM
Buna ziua de 3 zile am trimis o cerere restituirea sumei care am plătit o pentru telefonul care l-am luat la prelungirea unui abonament si cu care am avut probleme de cand l-am primit, a fost in service la reparat dar nu sa putut face nimic cei de la service au dat decizia de înlocuire sau restituirea sumei plătite, am sunat la serviciu clienți si am discutat cu un consultant care mi-a spus sa sa trimit un e-mail către [email protected] cu toate detaliile si ce doresc înlocuirea sau restituire dar din 16 .06 de cand am primit cererea nu am primit un răspuns si nico curierul dupa retur nu a fost ,azi am discutat cu o doamna din magazinul on-line si asta afost răspunsul ei .Ce ma sfătuiți sa fac cât trebuie sa mai aștept sa se rezolve problema. Va mulțumesc
la 04-07-2026 09:31 AM
Eu am trimis e-mailuri si mesaje către ei si au spus ca sunt probleme tehnice si dureaza, la vine au trecut 10 zile de când aștept curierul.
la 24-06-2026 09:43 AM
Bună ziua,
Am trimis către [email protected] un e-mail cu subiectul „Solicitare înlocuire produs conform deciziei Orange Service”, atașând toate documentele solicitate.
Telefonul meu (iPhone 13 128 GB recondiționat) a fost trimis în service, iar prin decizia emisă de Orange Service s-a constatat că produsul nu poate fi reparat și s-a recomandat înlocuirea acestuia sau restituirea contravalorii.
Am transmis decizia de service, ID-ul comenzii și toate informațiile solicitate, însă până în prezent nu am primit niciun răspuns. A mai trecut cineva printr-o situație similară? În cât timp ați primit un răspuns sau s-a soluționat cererea?
Mulțumesc!
la 24-06-2026 09:47 AM
Salutare!
Exista un topic identic deschis recent in link-ul de mai jos:
Ai putea sa o intrebi pe Nico73 daca a reușit.
la 24-06-2026 07:21 PM
la 24-06-2026 07:25 PM
Super! Mă bucur că sa rezolvat.
Te așteptăm cu vesti bune.
la 02-07-2026 08:33 AM
Vă cer o părere sau un sfat, mai ales dacă moderatorii Orange pot verifica această situație.
Am de făcut un retur către [email protected]. Am primit confirmarea că începând cu data de 24 iunie va veni un curier la adresă pentru a ridica coletul.
De atunci au trecut deja mai multe zile. Am sunat la relații clienți și am trimis și e-mailuri. Singurul răspuns primit este că cererea e înregistrată, dar există „probleme tehnice” și trebuie să aștept. Între timp, produsul stă la mine și termenul de retur legal se scurge fără vina mea.
Dacă noi, clienții, avem o zi de întârziere la plată, imediat primim penalizări sau mesaje de avertizare. Când Orange are probleme tehnice, noi suntem cei care trebuie să avem răbdare la nesfârșit?
A mai pățit cineva asta recent? Cum ați rezolvat?
Dacă un moderator vede această postare, vă rog să îmi spuneți cum deblocăm situația, deoarece am numărul de înregistrare al cererii pregătit.
Va mulțumesc
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor