la 14-12-2025 11:46 PM
Buna seara! Am o experiență foarte neplăcută cu Orange. În sept am achiziționat un iPhone 16 pro max. Peste o lună a început să facă probleme ...la am trimis de 2 ori in service. Ultima oară am primit decizie de înlocuire sau stornarea facturii . Eu doresc telefon nu stornarea facturii , fiind cumpărat în rate ...
Ei susțin că nu îmi pot înlocui telefonul că nu mai au pe stoc . In contract la garanție scrie că, clientul poate opta pentru un telefon cu valoare egală sau mai mare, sau stornarea facturii. Menționez că nu sunt alte condiții scrise . Ei îmi spun că pot opta pentru un model mai nou, care este in stoc doar după ce fac stornare a facturii și după ce îmi fac corecțiile pe cont. De 30 de zile stau fara telefon . Au depășit și termenul legal de reparatie .
Mă gândesc că mâine dimineață să merg la ANPC că pur și simplu își bat joc e mine.
A mai trecut cineva prin asta ?
la 15-12-2025 04:29 AM
Salutare!
Ai trimis și o sesizare scrisă către Orange? Dacă nu ai făcut-o, te sfătuiesc să le scrii din My Orange-Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi scrii ,,transfer operator".
Sper să reușești!
la 15-12-2025 06:02 AM
Le am trimis și pe mail sesizare. Nu a răspuns nimeni. Voi merge la ANPC ACUM dimineața. ..nu scrie nimic în contract că eu trebuie sa fac corectii pe cont pentru a putea primi telefon
la 15-12-2025 12:21 AM
Buna seara. Îmi pare rău de situația prin care treceți. Personal nu am avut o astfel de situație în istoricul meu, dar....
Faptul că telefonul este cumpărat în rate NU limitează drepturile dvs.
Lipsa stocului nu anulează dreptul la înlocuire;
Orange trebuie să vă ofere un model echivalent sau superior, fără să vă forțeze să faceți storno mai întâi, dacă dvs. nu doriți asta.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor