anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cerere pentu înlocuire sau restituire

Nico73
Explorator

Buna ziua de 3 zile am trimis o cerere restituirea sumei care am plătit o pentru telefonul care l-am luat la prelungirea unui abonament si cu care am avut probleme de cand l-am primit, a fost in service la reparat dar nu sa putut face nimic cei de la service au dat decizia de înlocuire sau restituirea sumei plătite, am sunat la serviciu clienți si am discutat cu un consultant care mi-a spus sa sa trimit un e-mail către magazinonline@orange.ro cu toate detaliile si ce doresc înlocuirea sau restituire dar din 16 .06 de cand am primit cererea nu am primit un răspuns si nico curierul dupa retur nu a fost ,azi am discutat cu o doamna din magazinul on-line si asta afost răspunsul ei .Ce ma sfătuiți sa fac cât trebuie sa mai aștept sa se rezolve problema. Va mulțumesc 

4 Răspunsuri 4

MosGerila
Junior entuziast

Asa se intampla pe partea de chat. Nu stiu sa iti spun de ce. Probabil lipsa de personal sau gestiune slaba. De aceea prefer produsele din magazin fizic. Teoretic produsele neconforme trebuiesc inlocuite sau restituita suma integrala in termen de 15 zile. Aici mai intra curierul... Poate te pot ajuta moderatorii cu un raspuns. 

Razvan
#StarMember

Salut! Mai poți face o cerere de revenire, astfel încât să fie urgentată solicitarea ta. Poți merge și în Shop ca să returnezi telefonul și să primești contravaloarea facturii achitate.

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

Am mai trimis o cerere, acum aștept. Orange Shop nu avem in zona doar parteneri orange.

Salutare!

Sper să se rezolve cât mai repede, dar să te aștepți ca de luni încolo, pentru că pe weekend e totul pe pauză.

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.