anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Baterie iphone 14 service

lisaaa1
Junior

Am achiziționat in urma cu 10 luni un iphone 14 , in prezent am 87% sănătatea bateriei. in prima săptămâna de la achiziție mi a scăzut la 97% in folosire normala , nu am stat cu el la încărcat. pe data de 11 feb am decis sa l duc in service sa rezolv problema , însă au detectat ca softul era defect așa ca l au schimbat , dar bateria a rămas la fel. ma gândesc ca bateria a scăzut atât de mult intr un timp scurt din cauza soft-ului. pe data de 18 feb l am dus iar in service  dar acum la “ statusul reparației “ îmi scrie “ in asteptare” . am primit un mesaj cum ca voi fi sunată de cei de la service. credeți ca îmi va fi schimbată bateria? ce mi ar putea spune telefonic ? 

32 Răspunsuri 32

Radutuby
Cunoscător certificat

Doamna are dreptate. Dețin marca iphone de cateva generatii și pot confirma că uzura acumulatorului variază de la un dispozitiv la altul. Acum am un iPhone 15 Pro Max, iar bateria a scăzut la 97% după doar 10 cicluri de încărcare. După un an de utilizare, capacitatea acumulatorului este acum la 88%. Din păcate, acest lucru nu este considerat un defect, ci o uzură normală, astfel că trimiterea repetată a telefonului în service nu va rezolva situația.

am hotărât sa trimit telefonul înapoi in service imediat cum ajunge in orașul meu. crezi ca dacă as scrie la menționări “ soft defect din prima săptămâna de la achiziție , tot din prima săptămâna sănătatea bateriei a scăzut la 97. un soft defect influenteaza bateria telefonului. a fost remediata doar problema softului pe când cea a beteriei a rămas așa.“ , este ok ? sau am șanse sa se facă ceva ? 

Eu zic sa suni direct la Apple, le explici situatia, vezi ce parere au si ei. Si in functie de asta, vezi ce e de facut. 

Doar de curiozitate, te poti uita te rog in setari la sanatatea bateriei cate cicluri de incarcare iti apar? Eu am 171 pana acum si 99% capacitatea maxima. 

IMG_2866.png

Client Orange