la 30-06-2025 05:27 AM - editat ultima oară la 07-07-2025 03:31 PM de DanielaH
Bună ziua ! De câteva zile încoace simt ca înnebunesc . Totul a început într-o dimineață *( îmi desfășor activitatea 16 ore pe zi într-o hală metalică *( service auto ) ) , unde semnalul GSM este aproape inexistent , norocul meu fiind internetul prin fibră de la Orange până acum câteva zile , de când serviciul VoWi-Fi pe iPhone nu mai funcționează .
Am sunat la 300 pana m-am saturat , într-un final au schimbat routerul , tot la fel .
Pe scurt , ca idee .
Noul router , ping 8, download 400 Mbps+
Apelurile pe Whatsapp sunt normale
Am resetat toate setările de rețea
Sunt afectate din aceeași zi ambele telefoane iPhone *( al meu și al soției )
Am făcut update de soft la IOS 18 apoi la iOS 26, tot la fel
Telefonul soției , tot iPhone , doar ca nu e 15 PRO Max ca al meu , ci 13 PRO MAX
Deja sunt disperat , mă sună lumea de o săptămână , doar când ies înafara halei primesc mesaje cu ,, Apeluri pierdute “ , îmi pierd o groază de timp și client stand în afara halei , datorită faptului ca nu funcționează VoWI-Fi ….
A mai observat cineva probleme de genul in ultimul timp? Țin să menționez ca folosesc 3 sim’uri în telefon , 2 de la Orange , 1 de la concurență, cel a concurenței funcționează VoWi-Fi fără probleme …
As aprecia dacă cineva ar putea să mă ajute , nu de alta , dar deja sunt terminat psihic datorită problemei care o am , zi de zi să suni la Orange și să nu se rezolve nimic .
Mulțumesc !
la 30-06-2025 05:55 AM
Salutare!
Faci redirecționare spre numărul care funcționează și parțial se rezolvă. Mai ai varianta să încerci și cu alte telefoane, în afară de iPhone.
Cine știe ce s-a actualizat la telefon de nu a mai funcționat dintr-o dată!
Spun din punctul meu de vedere, persoană care nu am avut niciodată iPhone!
la 30-06-2025 09:14 AM
Salut! E vorba de 2 telefoane , nu de 1 , ambele cu probleme din aceeași dimineață , ambele făcând update prin 2 update’uri și nimic . Deci cade varianta asta …
la 30-06-2025 07:06 AM
Salut,
Acum sunt într-o zonă cu acoperire foarte slabă. Desi nu pot vedea niciun indicator că wifi calling este activ pe apel, dacă nu sunt conectat la wifi nu pot purta o discuție telefonică: se conectează, dar întreruperile sunt prea mari pentru a putea comunica.
Nu am avut probleme și am testat pe două telefoane iPhone 15 Pro, ambele pe abonament la Orange.
la 30-06-2025 08:47 AM
Având în vedere această mențiune a celor de la Apple, consider că e posibil ca doar un SIM de Orange să fie activ + SIMul de "la concurență", celălalt SIM de Orange fiind inactiv. Motivul: NU poți avea pe modelul de telefon menționat decât MAXIM 2SIM-uri active în același timp. Deci încearcă pe celălalt număr de Orange (din cele două) și va fi bine.
O zi cu spor și te așteptăm cu vești bune aici în Comunitate.
la 30-06-2025 09:13 AM
la 30-06-2025 09:21 AM
Salutare!
Vezi ca sunteti pe Beta si, de aici, sa fie probleme. Reveniti macar cu un telefon pe 18 si folositi-l cateva zile. Orice actualizare noua poate deregla putin setarile operatorului (am patit-o in urma cu vreo 4 ani, in special in perioadele in care eram Beta).
la 30-06-2025 09:24 AM
Salut !
Problemele au inceput din inainte de update’uri , cele 2 versiune de iOS testate , leam testat ca încercare de rezolvare a problemei de VoW-FI, dar fara rezultat , deci țin sa cred că totul e din rețeaua orange …
la 30-06-2025 10:06 AM
In perioada asta, Apple trimite actualizari catre telefoane (atat Beta, cat si standard) si, posibil, ca unele sa deregleze anumite setari. La mine (la IOs 15 sau 16) s-a rezolvat printr-o actualizare ulterioara de IOs (am topic aici in comunitate). Ori Apple a trimis acutalizarea fara a mai astepta operatorii sa confirme setarile, ori Orange nu implementase in retea setarile.
la 30-06-2025 03:31 PM
Salut @IonutBan98,
Daca internetul fix e de la Orange atunci cere sa iți reseteze linia fixa si apoi profilul de VoLTE si VoWIFI pe acele numere. Si eu am avut probleme in trecut, a fost totul random si eram pe internet de la Digi, problema tot de la Orange a fost. S-a rezolvat după ceva timp de la sine, dar da e frustrant când se întâmpla si nimeni nimic.
la 30-06-2025 11:14 PM
Salut ! După cel puțin 20 telefoane date La 300, azi am primit răspunsul mult așteptat : Ne cerem scuze , avem o avarie națională , până deseară , *( sunasem pe la 12:30) totul v-a revenii la normal .
Am putut aștepta mult și bine , tot la fel e …
la 01-07-2025 05:51 PM
Salut. Mai ai probleme cu apelul wifi? Si eu cunosc pe cineva care are net de la orange si de cateva zile nu ii mai functioneaza pe 3 telefoane cu abonament orange. Am incercat si eu pe un abonament de digi e functional.
la 02-07-2025 12:06 AM
Salut , nici în prezent nu funcționează …
la 02-07-2025 09:56 AM
Salut, Ionuț! Îmi pare rău pentru situația ta. Ea este încă în atenția colegilor noștri de la departamentul tehnic și sperăm să se remedieze cât mai curând. Mulțumim pentru înțelegere.
la 03-07-2025 03:49 PM
Bună ! Nici până în prezent nu s-a rezolvat problema ….
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor