03-08-2026 02:05 PM - editat 03-08-2026 03:58 PM
Salutare,
Înainte să tragem linie peste iulie, ne-am amintit de o mulțime de lucruri care ne-au făcut să zâmbim. Topicul Friday Fun despre mesaje și apeluri a scos la iveală povești și amintiri despre cum comunicam înainte de era rețelelor sociale sau pe vremea când resursele erau mult mai limitate. Nostalgia după Yahoo! Messenger, mIRC, jocurile de altădată și primele experiențe online a fost la cote maxime.
Dar iulie a însemnat mai mult decât nostalgie. Am avut discuții utile despre siguranța digitală, am dezbătut subiecte de actualitate, am găsit soluții la diverse provocări tehnice și, ca de fiecare dată, am învățat unii de la alții. Așa că haideți să vedem împreună care au fost cele mai interesante momente din Best of July! 🧡
Noutăți și Concursuri
Discuții
Tutoriale și Review-uri
Ghidul Antreprenorului
@MihaiC99, @Petru_2000, @Radutuby, @Viper, mulțumim pentru topicuri! ☺️
De asemenea, mulțumim tuturor pentru întrebări, răspunsuri, idei și pentru timpul pe care îl dedicați comunității.
03-08-2026 02:13 PM - editat 03-08-2026 02:17 PM
Mulțumim, @AndreeaAC și noi pentru susținere! Totodată, le mulțumesc și eu tuturor membrilor Comunității Orange care oferă ajutor și contribuie cu informații utile și valoroase. Fie că este vorba despre tutoriale, știri sau alte informații de interes, fiecare contribuție este apreciată și aduce un plus întregii comunități.
O zi frumoasă tuturor!😘
Later edit:
Cel mai mult mi-a plăcut "Topicul Friday Fun". Ar fi frumos să avem câte unul în fiecare vineri, dar cu subiect diferit. 😃
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor