Am comandat in sfarsit telefonul, a venit acum trei saptamani. Experienta de utilizare a acestui device este extraordinara! Este un telefon fabulos, are tot ce-ti doresti de la un flagship!!
Camere foto exceptionale in modul pro - nu are concurenta la acest capitol, necesita doar ceva cunostinte in domeniu - baterie f. aproape de Huawei P 30 Pro - am comparat cu telefonul baiatului - aspect simplu, industrial, cu margini drepte, fara rotunjimi, calitate exceptionala a filmarii (tot in modul pro), calitate ridicata audio (streaming audio cu Aptx HD si LDAC) si un Android curat.
Din punctul meu de vedere si al modului meu de utilizare, este un device mai mult decat reusit. Un hardware de top si un look de nota 10 fac din acest telefon preferatul meu din ultimii 6 ani.
Bateria s-a asezat in aceste zile si acum este ff aproape de bateria de pe Huawei P 30 Pro - un lucru mai mult decat imbucurator sa pot folosi intensiv telefonul 2 zile.
Pacat ca a intrat in fabricatie la inceputul anului si nu a apucat sa vina cu Gorilla Victus, asa cum e Note 20 Ultra. Asta ar fi cam singurul minus, pt ca mult mai importanta este rezistenta si durabilitatea unui telefon decat faptul ca deschide o aplicatie cu 0,0001 ms mai repede decat altul....In utilizarea normala, de zi cu zi, aceste viteze sunt egale cu zero....Sunt bune doar pt marketing si pt a pacalii cumparatorii.
Am avut pt 5 zile si un Note 20 ultra, dar bateria a fost slaba si se incalzea puternic. Poate ca asa functioneaza Samsung, dar nu am avut curaj sa il pastrez. Sotia are un Note 10 si acesta se incalzeste destul de mult, dar al meu era mai fierbinte. Cand isi facea update-ul efectiv nu puteam sa il tin in mana...In fine, Note 20 ultra e un telefon de top, f. ok , performant, dar...nu m-a convins.
Am preferat acest model de la Sony. Aaaa....inca o data, Sony nu se dezminte...reclama inexistenta la acest telefon....chiar nu inteleg de ce
Greu tare a adus Orange acest telefon in oferta...in sfarsit. Mai bine mai tarziu decat niciodata.