la 23-08-2025 09:39 PM
Vă salut comunitate, cine știe să îmi răspundă...este oferta tv+Fibră cu tv Samsung 29 euro și tableta Honor 1 euro....întrebarea e,se plătește doar odată acel total de 30 euro pentru tv și tabletă? Aștept un răspuns,vă mulțumesc.
la 23-08-2025 10:19 PM
Ovidiu, bun venit in Comunitate!!!
Din cate vad pe site, acele preturi promotionale sunt valabile pt pachetul Premiere si, da, e pretul total al echipamentului respectiv.
"La activarea sau prelungirea pachetelor de servicii (cu internet prin fibră și televiziune prin cablu) Extra, Supreme și Premiere cu contract pe 2 ani, ai posibiltatea de a achiziționa, în limita stocului disponbil, un device la preț promotional. Pentru fiecare dintre aceste pachete poți selecta un singur device la preț promoțional dintr-o listă de echipamente disponibilă aici.
Vei putea intra în posesia acestor device-uri numai după instalarea serviciilor de internet prin fibră și televiziune prin cablu, fie din magazin, fie prin curier."
DETALII: https://www.orange.ro/love/
la 23-08-2025 10:19 PM
Ovidiu, bun venit in Comunitate!!!
Din cate vad pe site, acele preturi promotionale sunt valabile pt pachetul Premiere si, da, e pretul total al echipamentului respectiv.
"La activarea sau prelungirea pachetelor de servicii (cu internet prin fibră și televiziune prin cablu) Extra, Supreme și Premiere cu contract pe 2 ani, ai posibiltatea de a achiziționa, în limita stocului disponbil, un device la preț promotional. Pentru fiecare dintre aceste pachete poți selecta un singur device la preț promoțional dintr-o listă de echipamente disponibilă aici.
Vei putea intra în posesia acestor device-uri numai după instalarea serviciilor de internet prin fibră și televiziune prin cablu, fie din magazin, fie prin curier."
DETALII: https://www.orange.ro/love/
la 25-08-2025 02:26 PM
Dar dacă nu am să zicem infrastructură de Orange în zona mea de cablu sau fibră optică,pot să iau așa cu antenă parabolică de la Orange sau cum e procedura? Trebuie neapărat să am în zonă cablu și fibră optică de la Orange?
la 25-08-2025 03:10 PM
Ovidiu, scrie clar mai sus: "Vei putea intra în posesia acestor device-uri numai după instalarea serviciilor de internet prin fibră și televiziune prin cablu, fie din magazin, fie prin curier." Prin cablu si fibra, ok?
la 24-08-2025 05:48 AM
Salutare!
Evident că da, este valabilă oferta fără probleme, așa cum este pe site.
la 25-08-2025 10:27 AM
Salut,
Oferta Internet prin fibra + TV la pachetul Premiere ofera un Smart TV la 29 euro SAU o tableta Honor la 1 euro. Deci trebuie sa alegi intre cele doua. Din ce stiu, televizorul oferit are o rezolutie FullHD (1080p).
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor