anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Router Orange Wifi7 Livebox 7 Essential PG6693G

Princ3Mihai
Junior

Salutare tuturor,

Am mai postat acum 2 saptamani legat de o posibila trecere la Orange si azi am facut pasul cel mare. Am luat doar internet, abonamentul de 2gb, a venit insotit de noul router Wifi7 model ca in Titlu. Are banda de 2.5 si 5ghz. Este ONT, port de telefonie fixa, CATV, un port de 2.5gb si unul gigabit. 

Viteza pe fir clar a crescut de la 1gb cat am la Digi la 2gb. 

Pe wifi eu zic ca merge bine considerand pozitia din apartament si faptul ca am peretii foarte grosi. In aceeasi camera am intre 1.2gbps si 1.5gbps pe un telefon Samsung Fold 5 care nu are banda de 6ghz. ma rog .. nici routerul nu are. 

In celelalte camere in functie de cat de departe de router sunt si daca am 1 sau doi pereti intre telefon si router sunt diferente de viteza de la dublu la 20% mai mult fata de TP-Link AX10 pe care il am de la Digi. 

Acum intrebarea de baraj .. eu sunt multumit de acest router dar m-ar interesa sa iau ceva Tri-band tot Wifi 7, cel mai probabil voi schimba in curand telefonul si voi avea banda de 6ghz dar nu stiu daca simt diferenta .. adica banda de 6ghz nu are aceeasi acoperire si nici prin peretii grosi nu cred ca trece atat de usor si tare imi e ca stau tot pe 5ghz si nu am facut nimic. 
Ma uitam la asta.
Ce parere aveti ? 

Desigur va stau la dispozitie daca aveti intrebari

3 Răspunsuri 3

Radutuby
#StarMember

Salutare,

eu am avut Mercusys MR47BE in teste, este triband, și cu el am reușit să depășesc bariera de 2 Gbps pe WiFi.

https://www.emag.ro/router-wireless-mercusys-be9300-tri-band-wi-fi-7-mlo-4-porturi-2-5gbps-compatibi...

https://comunitate.orange.ro/t5/tutoriale-si-review-uri/review-tehnic-mercusys-mr47be-v2-folosit-%C3...

✦ Behind every connection, light moves in silence. ✦

Radutuby
#StarMember

Și încă ceva: având în vedere că acest LiveBox este un echipament nou, nu știu cât de ușor se poate trece în modul bridge. Țin minte că în trecut au existat mereu probleme cu această procedură atunci când era introdus un echipament nou în portofoliu.

✦ Behind every connection, light moves in silence. ✦

mi-a zis tehnicianul cand a venit sa il monteze ca doar sun si nu ar trebui sa fie probleme de trecut in bridge. am sa stau probabil asa o perioada pana iau ceva pe langa