anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Tv+Fibră cu tv Samsung și tableta Honor

Ovidiu43
Junior entuziast

Vă salut comunitate, cine știe să îmi răspundă...este oferta tv+Fibră cu tv Samsung 29 euro și tableta Honor 1 euro....întrebarea e,se plătește doar odată acel total de 30 euro pentru tv și tabletă? Aștept un răspuns,vă mulțumesc.

1 Soluţie acceptată‚

delfinas
#StarMember

Ovidiu, bun venit in Comunitate!!!

Din cate vad pe site, acele preturi promotionale sunt valabile pt pachetul Premiere si, da, e pretul total al echipamentului respectiv.

"La activarea sau prelungirea pachetelor de servicii (cu internet prin fibră și televiziune prin cablu) Extra, Supreme și Premiere cu contract pe 2 ani, ai posibiltatea de a achiziționa, în limita stocului disponbil, un device la preț promotional. Pentru fiecare dintre aceste pachete poți selecta un singur device la preț promoțional dintr-o listă de echipamente disponibilă aici.

Vei putea intra în posesia acestor device-uri numai după instalarea serviciilor de internet prin fibră și televiziune prin cablu, fie din magazin, fie prin curier."

DETALII: https://www.orange.ro/love/

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

delfinas
#StarMember

Ovidiu, bun venit in Comunitate!!!

Din cate vad pe site, acele preturi promotionale sunt valabile pt pachetul Premiere si, da, e pretul total al echipamentului respectiv.

"La activarea sau prelungirea pachetelor de servicii (cu internet prin fibră și televiziune prin cablu) Extra, Supreme și Premiere cu contract pe 2 ani, ai posibiltatea de a achiziționa, în limita stocului disponbil, un device la preț promotional. Pentru fiecare dintre aceste pachete poți selecta un singur device la preț promoțional dintr-o listă de echipamente disponibilă aici.

Vei putea intra în posesia acestor device-uri numai după instalarea serviciilor de internet prin fibră și televiziune prin cablu, fie din magazin, fie prin curier."

DETALII: https://www.orange.ro/love/

Ovidiu43
Junior entuziast

Dar dacă nu am să zicem infrastructură de Orange în zona mea de cablu sau fibră optică,pot să iau așa cu antenă parabolică de la Orange sau cum e procedura? Trebuie neapărat să am în zonă cablu și fibră optică de la Orange?

Ovidiu, scrie clar mai sus: "Vei putea intra în posesia acestor device-uri numai după instalarea serviciilor de internet prin fibră și televiziune prin cablu, fie din magazin, fie prin curier." Prin cablu si fibra, ok?

Vio73
#StarMember

Salutare!

Evident că da, este valabilă oferta fără probleme, așa cum este pe site.

Lucifer
Cunoscător

Salut,

Oferta Internet prin fibra + TV la pachetul Premiere ofera un Smart TV la 29 euro SAU o tableta Honor la 1 euro. Deci trebuie sa alegi intre cele doua. Din ce stiu, televizorul oferit are o rezolutie FullHD (1080p).