anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internet mobil pentru vechime redus

Costi123
Junior entuziast

Bună ziua. 

De ce oare s-a redus internetul inclus în abonament pentru vechime?

1 Soluţie acceptată‚

Cel mai probabil este o problema tehnica pe contul tau, poți folosi chat-ul din aplicația mobilă pentru a cere rezolvarea ei, intra in aplicația My Orange, secțiunea: Altele > Contact și feedback > Scrie-ne.

Scrie acolo si atașează capturile de ecran, iar mai apoi așteaptă ca cineva sa preia solicitarea ta.

Vizualizare soluţie în postul original

13 Răspunsuri 13

Vio73
#StarMember

Salutare!

În primul rând, ar trebui să blurezi cumva numărul de telefon, pentru că aici este o comunitate publică și nu este bine să publici date personale.

Încearcă și la Cronos, la 415 sau *115# și apoi apelare să vezi dacă tot așa apare, pentru că poate fi o eroare ( s-a mai întâmplat).

Iei legătura cu ei ulterior pentru a rezolva această greșeală.

Baftă!

alterego
Cunoscător

Deși eu am vechime de când a apărut telefonul mobil în România, nu-mi apare nici un fel de bonus... doar internetul nelimitat de la abonament și atât.

RafaHelper
#StarMember

Salut @Costi123

Ai mai multe numere pe contul de abonat sau e doar asta?

Doar acest număr îl am.

Cel mai probabil este o problema tehnica pe contul tau, poți folosi chat-ul din aplicația mobilă pentru a cere rezolvarea ei, intra in aplicația My Orange, secțiunea: Altele > Contact și feedback > Scrie-ne.

Scrie acolo si atașează capturile de ecran, iar mai apoi așteaptă ca cineva sa preia solicitarea ta.

Era o eroare de la Orange. 

delfinas
#StarMember

Eu nu văd că s-a redus, observ că ai 10 GB in plus peste traficul de net nelimitat. Mai contează cât bonus ai, când ai net nelimitat?

LE Acum m-am uitat mai bine și da, ai doar 1 GB pt vechime, cei 10 nu știu pt ce sunt, dar situatia e aceeași, ai net nelimitat.

Costi123
Junior entuziast

Am luna în curs nelimitat pentru ca am activat de la pinata opțiunea. 

delfinas
#StarMember

Întâmplător sau nu, am primit un SMS legat de acest subiect:

1000077889.jpg

DanielaH
Moderator

@Costi123, s-a rezolvat/ clarificat situația cu bonusul de Internet pentru vechime?

@DanielaH acel bonus nu apare, nu că ar mai conta cât timp ai nelimitat în abonament.

Costi123
Junior entuziast

Am luna în curs nelimitat pentru ca am activat de la pinata opțiunea.

Costi123
Junior entuziast

Da. A fost o eroare de la Orange.