anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

H+ sau H in loc de 4G

MarcelF
Începător
Am un samsung a21s, locuiesc in bucuresti si de curand m-am portat la Orange. Din momentul incheirii contractului pana in prezent eu nu am beneficiat de internet 4G. In locul acestei pictograme apare ori H+ sau chiar H( probabil 3G sau 2G. Am verificat la setari si totul e activat. Am folosit chiar si alt telefon cu acelasi rezultat. Ma poate ajuta cineva?
3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember
Salutare! Te sfătuiesc să ceri ajutor la un Orange Shop sau la Serviciul clienți ( prin Chat Djingo sau numărul unic 300). Dacă peste tot pe unde mergi ai doar H sau H+, e clar că e o problemă pe la ei prin calculatoare. Numai să nu ai prepay și să nu fii in perioada de grație, pentru că dacă nu ai opțiune activă, nu ai acces la 4g. Dacă ai abonament, iar eu așa înțeleg, ia legătura cu ei cât mai repede posibil. Succes!

FLo1
#StarMember
Considerând setările implicite pe 4G, dacă la schimbarea zonei rezultatul este același, atunci e o problemă de SIM /rețea. Altfel este o problemă de telefon. Abonamentele au 4G... implicit. Dacă ai prepay, atunci obligatoriu opțiune de minim 5€. Opțiunile sub 5€ nu au trafic de date mobile incluse.

MarcelF
Începător
Multumesc pt raspunsuri. Am vb cu cei de la Relatii clienti. Se pare ca poate dura pana la 48 ore pana cand portarea va fi finalizata cu toate setarile si atunci voi avea 4G. In concluzie e de la ei.