la 10-09-2026 09:59 AM
Salutare,
era pe aici cineva care întreba care-i treaba cu nelimitatul la NetFix 5G+ https://www.orange.ro/love/net-fix-5g/ și parcă cineva de la Orange ia spus că în acel moment e nelimitat.
Doar că la întrebarea Care este traficul pe care îl am inclus în abonamentul Net Fix 5G+? avem răspunsul următor:
Net Fix 5G+ îți oferă trafic nelimitat în rețelele 4G/4G+/5G/5G+ la viteză maximă de download de 1500 Mbps. După depășirea pragului de 600 GB de date consumate, viteza de transfer va fi de până la maximum 2 Mbps pentru download și până la maximum 512 Kbps pentru upload. Limitarea vitezei va îngreuna utilizarea anumitor servicii, cum ar fi: video-streaming, transferul de fișiere foto și video, web browsing.
la 10-09-2026 12:06 PM
Salutare!
La vechile oferte (cand erau doua pentru Net 4G), varianta mai scumpa avea bonus nelimitat, iar cea ieftina avea limita de 100GB, si parca retin ca era Cost Control adaugat ca beneficiu suplimentar (nu stiu daca era o bonificatie standard sau se oferea manual) pentru consumul de noapte.
PS: nu stiu daca are sau nu legatura, dar tin minte la prima ofertare de internet fix de la Orange (in urma cu vreo 16-17 ani), era o "vorba prin targ": Cost Control era activat automat la activarea contractului si, cand ajungeai la limita traficului dupa care viteza mergea in regim dialup, te faceai "pasare de noapte" si consumul greu era trecut noaptea (dupa ora 22), nu ziua.
la 10-09-2026 12:43 PM
@Pololică acum mult timp, că nici nu-mi amintesc (cred că prin 2008), aveam abonament RDS de 100 Mbps și era suficient... în câțiva ani au mărit din oficiu la 300 Mbps sau 500 Mbps, nici de aceasta nu sunt sigur, și mă întrebam ce să fac cu viteza aceasta... iar acum strâmbăm din nas că nu ne merge fibra de la Orange cu 2.5 Gbps
la 10-09-2026 02:01 PM
Salutare!
Destul de neplăcut, dar astea sunt condițiile
Părerea mea este că nelimitatul trebuia lăsat așa cum era, cel puțin dacă îi zice internet fix.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor