anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

DDNS router Huawei B310

B0GDI
Junior
Salut,
Poate sa imi explice si mie cineva de ce exista doar doua optiuni privind furnizorii de servicii DDNS in firmware-ul routerului Huawei B310?
Cele doua variante sunt no-ip si DynDNS.org iar situatia este ridicola din moment ce no-ip nici macar nu mai reprezinta un domeniu pe care sa-l putem folosi (no-ip si-a actualizat lista de domenii intre timp iar no-ip.com nu mai este disponibil nici macar ca si domeniu platit). A doua varianta, DynDNS.org este un contra cost in acest moment. Deci Orange ne restrictioneaza optiunile cu privire la acest serviciu la una singura: DynDNS.org (55$ pe an). Serios Orange...?
Helpdesk-ul nu prea te poate ajuta, in cazul meu am dubii serioase ca mi-a inteles problema, altfel si-ar fi dat seama cat de ridicola este situatia.
Va rog un feedback informat in legatura cu aceasta problema.
32 Răspunsuri 32

Ascary
Campion certificat
Din ce stiu eu,Orange ofera ip fix doar persoanelor juridice.

B0GDI
Junior
DDNS nu functioneaza in continuare. Practic te obliga sa iti platesti un IP fix desi clientul DDNS din router functioneaza fara probleme. Mai astept putin sa mi se incheie perioada conractuala si am zburat la Telekom

Ascary
Campion certificat
Nici Telekomul nu-ți dă (gratuit) DDNS,doar Digi iti ofera asa ceva. Si eu sunt patit si cu Orange si cu Telekom.Din fericire,Digi a ajuns si pe ulița mea si am primit DDNS gratis.