anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

abonament de internet nefunctional

brindus
Junior

Hello, Ma poate lamuri cineva de ce nu se activeaza cartela de la routerul Huawei CP3? Am discutat cu o serie de persoane de la Orange si nu s-a rezolvat nimic. Ma paseaza de de la unul la altul. Am fost si la sediu orange. Am incercat sa folosesc botul lor. Se deconecteaza. Am sunat la relatii client si au inchis. Imi tot baga textul cu cartela are cod PIN. Nu are cod PIN. Mai mult am pus alta cartela la router. L-am conectat fara problema la reteaua lor sau la calculator. Ce as putea face? Multumesc 

8 Răspunsuri 8

DanielaH
Moderator

Ne dai, te rog, mai multe detalii? Este o cartelă nouă, un abonament nou? Ce fel de abonament? Ce se întâmplă mai exact?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Se scoate abonamentul clasic pe linie de cupru si au propus sistem GSM.

Ne poți oferi, te rog, numărul de telefon și codul de abonat în mesaj privat?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Ai incercat sa introduci sim-ul într-un telefon mobil, se conecteaza la retea? Verifica daca are pinul activat.

Nu are PIN am spus. Routerul merge cu cartela mea. Cartela respectiva in telefon nu este functionala. 

FLo1
#StarMember

@brindus: Salut. Toate cartelele SIM au PIN, fie 0000 fie altă combinație de 4 cifre. Întrebarea este: ai dezactivat opțiunea de solicitare cod PIN? Acesta se dezactivează cu SIM-ul conectat în prealabil într-un telefon. Succes.

Aprecierea unui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni!

Cartela a venit fara cod pin activat. Am incercat evident.

TOATE SIMurile au PIN activat. Că e 0000 sau 1234 sau îl dezactivezi ulterior... asta e altă poveste. 

Aprecierea unui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni!