la 27-09-2024 09:30 AM - editat ultima oară la 27-09-2024 09:33 AM de DanielaH
Buna ziua.
Exista un sat unde nu este internet fix de la nici-un operator din Romania. Care este procedura sa fie satul bransat la internet fix? (Satul este Turulung Vii, judet Satu Mare)
Multumesc
la 27-09-2024 09:39 AM
@kisjoska: bun găsit. Ca în multe astfel de situații, totul începe de la <comunitatea locală>: semnături, nume, solicitare și în special semnături. Cu acestea, depuneți o solicitare în acest sens către autoritățile locale pentru a face demersurile necesare, pentru că este nevoie de AVIZUL acestora pentru demararea unor astfel de investiții. Ulterior, cine și cum.... ca operator rămâne de văzut.
la 27-09-2024 10:26 AM
Salutare!
Trebuie să faceți o listă cu cât mai mulți potențiali clienți care doresc să aibă servicii de la Orange și să vorbiți cu in reprezentant și din partea Primăriei, care să solicite către Orange acest lucru. Asta pentru a grăbi lucrurile.
Eu am făcut acest lucru în trecut și am reușit!
Puteți trimite ( oamenii) sau reprezentantul Primăriei cererea respectivă, cu semnăturile și numele oamenilor la Orange, din secțiunea Contact , mai jos în pagină, unde scrie Trimite-ne un mesaj.
Sper să reușiți!
Succes!
la 27-09-2024 10:33 AM
Salutare!Vad ca la Halmeu este fibra. Problema se pune cati vor internet. Daca nu sunt prea multi (ca numar, nu ca procent), cred ca singura varianta ar fi prin cartela SIM.
la 27-09-2024 05:03 PM
satu are un numer mic de locuitori
sanse mari sunt daca apelati la primarie si sunt toti locuitorii de acord sa aibe acest serviciu in sat
pentru cateva persoane nu se va face nimica
27-09-2024 05:24 PM - editat 27-09-2024 07:07 PM
Dacă este fibră optică relativ aproape, cred că se poate face ceva in acest sens, dar trebuie făcută cerere. Plus că în momentul în care trag fibră, trag în toată comuna, nu doar intr-un sat. Așa au făcut și la mine, nu doar într-un sat anume.
la 13-10-2024 07:09 PM
Te salut din Carei!
Cat despre procedura, precum au spus si alti colegi de forum, n-ar strica sa faceti o lista cu doritorii, pe care sa o transmiteti catre Orange, si eventual si catre autoritățile locale.
la 14-10-2024 08:30 PM
Poti merge intr-un Shop si cei de acolo fac demersurile pentru proiectul de implementare. Tine cont ca va dura cateva luni pana se primeste un raspuns.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor