anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sat fara internet fix (Turulung Vii, judet Satu Mare)

kisjoska
Începător

Buna ziua.

Exista un sat unde nu este internet fix de la nici-un operator din Romania. Care este procedura sa fie satul bransat la internet fix? (Satul este Turulung Vii, judet Satu Mare)

Multumesc

7 Răspunsuri 7

FLo1
#StarMember

@kisjoska: bun găsit. Ca în multe astfel de situații, totul începe de la <comunitatea locală>: semnături, nume, solicitare și în special semnături. Cu acestea, depuneți o solicitare în acest sens către autoritățile locale pentru a face demersurile necesare, pentru că este nevoie de AVIZUL acestora pentru demararea unor astfel de investiții. Ulterior, cine și cum.... ca operator rămâne de văzut. 

Vio73
#StarMember & September Problem Solver

Salutare!

Trebuie să faceți o listă cu cât mai mulți potențiali clienți care doresc să aibă servicii de la Orange și să vorbiți cu in reprezentant și din partea Primăriei, care să solicite către Orange acest lucru. Asta pentru a grăbi lucrurile.

Eu am făcut acest lucru în trecut  și am reușit!

Puteți trimite ( oamenii) sau reprezentantul Primăriei cererea respectivă, cu semnăturile și numele oamenilor la Orange, din secțiunea  Contact , mai jos în pagină, unde scrie Trimite-ne un mesaj.

Sper să reușiți!

Succes!

Pololică
#StarMember

Salutare!Vad ca la Halmeu este fibra. Problema se pune cati vor internet. Daca nu sunt prea multi (ca numar, nu ca procent), cred ca singura varianta ar fi prin cartela SIM.

ChristianS
Junior entuziast

satu are un numer mic de locuitori

sanse mari sunt daca apelati la primarie si sunt toti locuitorii de acord sa aibe acest serviciu in sat

pentru cateva persoane nu se va face nimica

 

 

Vio73
#StarMember & September Problem Solver

Dacă este fibră optică relativ aproape, cred că se poate face ceva in acest sens, dar trebuie făcută cerere. Plus că în momentul în care trag fibră, trag în toată comuna, nu doar intr-un sat. Așa au făcut și la mine, nu doar într-un sat anume.

Blue12
Senior

Te salut din Carei!

Cat despre procedura, precum au spus si alti colegi de forum, n-ar strica sa faceti o lista cu doritorii, pe care sa o transmiteti catre Orange, si eventual si catre autoritățile locale.

sapte
Începător

Poti merge intr-un Shop si cei de acolo fac demersurile pentru proiectul de implementare. Tine cont ca va dura cateva luni pana se primeste un raspuns.