anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

PING mare in jocuri

Knight
Vizitator

Buna seara, am o problema in legatura cu pingul pe jocuri ( mai exact pe lol ) , tot anul pana in decembrie am avut ping constant 32-35ms ceea ce este ok, dar din decembrie am inceput sa am 200+ ping fara nici un motiv, presupun ca sunt de vina dnsurile de la orange sau faptul ca nu sunt optimizate asa bine ( ? ) , am o metoda prin care as putea rezolva aceasta problema? sau sun direct la orange, deoarece nu este tocmai cel mai placut sa am 200 ping

8 Răspunsuri 8

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai dat o resetare la ont? Adică  trebuie să introduci o scobitoare în acea găurică de pe spatele dispozitivului unde scrie ,,Reset". Ții apăsat pe scobitoare vreo câteva secunde, până se sting toate ledurile de pe interfața ont și apoi aștepți să se restabilească serviciile, apoi încerci iar. Dacă ai o parolă de wifi personalizată, aceasta va fi ștearsă și va trebui să o folosești pe cea scrisă pe spatele dispozitivului, adică cea din fabrică.

Sper să reușești!

Succes!

da , de mai multe ori

Atunci îi contactezi pe cei de la Orange, poate te ajută cumva!

okay, incerc luni sa ii contactez..

alexa12312
Vizitator

salut, de 3 zile o inceput treaba asta pe la 8 seara nu stiu nici eu ce are dar tine pana la 23 sau 00 este o mentenanta la ei oricum o sa sun si eu luni si eventual renunt la internet pentru ca nici macar nu anunta problema , eu am 150ms constant in orice joc 

da aparent avem aceeasi problema :)) ca tot asa e si la mn

alexa12312
Vizitator

pana la ora 00 nu te joci asculta deschide cmd scrie cmd si da i run as administrator acl in cmd scrie ping 1.1.1.1 si vezi ce ping ai pe servere direct si ai sa stii ce ping ai 

Knight
Vizitator

ok ms , luni sun si eu la ei oricum