anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Intreruperi zilnice internet

CristianDan
Începător

Bună, mă confrunt cu întreruperi zilnice, scurte, ale conexiunii la internet. Lucrez de acasă, iar aceste întreruperi îmi creează dificultăți reale în comunicarea online cu partenerii și colegii. Începând din decembrie, mi se comunică în mod repetat că voi fi contactat de departamentul tehnic. Între timp, am primit și un SMS prin care sesizarea a fost închisă, fără ca problema să fie rezolvată. În acel moment, am trimis un e-mail la o adresă recomandată chiar pe acest forum.Rezultatul este că aștept din nou să fiu contactat. Din experiențele anterioare, această contactare se rezumă, de obicei, la un apel foarte scurt (uneori practic un bip), după care se consemnează că nu am răspuns. Am solicitat explicit stabilirea unei discuții la un moment agreat de ambele parti, însă colegii din customer service par să nu aibă autoritatea necesară pentru a coordona acest lucru cu departamentul tehnic. Întrebarea mea este: ce pași concreți îmi recomandați pentru a ajunge la o soluție reală?Încep să iau în calcul revenirea la Digi, însă nu știu dacă contractul semnat (din păcate, fără a-l analiza în detaliu la momentul respectiv) implică penalități în cazul rezilierii. Mulțumesc anticipat pentru orice clarificare sau recomandare.

2 Răspunsuri 2

Vio73
#StarMember

Salutare!

Încearcă între orele 9-20 ( L-V) să iei legătura cu ei la numărul 0374300300 și explică-le detaliat problema.

Pot fi mai multe cauze, dar trebuie analizat cu atenție contul tău, iar asta doar ei pot face.

Succes!

Viper
Junior entuziast

Se intampla intre anumite ore sau aleatoriu? cum se manifesta? Dispare si semnalul TV? LOS pe ONT? Router propriu? Cablu? Wireless? Nu stiu ce vacanta si-a luat echipa tehnica, stiam ca nu e extraordinar suportul la Orange dar se chinuie de o saptamana la mine sa treaca un ONT in mod Bridge complet, de asta banuiesc ca-s plecati undeva in vacanta pe perioada nedeterminata.