anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Imprimanta CANON nu se conectează la router via Wi-Fi!

BogdanSE
Începător

Bună seara! Am intrat recent în Comunitatea Orange și încerc să aflu răspuns la o problemă întâmpinată încă de la primirea router-ului ZTE F6600R, odată cu abonamentul internet+tv Orange (în urmă cu doi ani): am observat că imprimanta nu se poate conecta la router via Wi-Fi! Menționez că mai există un alt router în apartament, la care conectarea imprimantei nu este o problemă! Practic, atunci când încerc să fac setările WLAN de pe display-ul imprimantei și se caută un punct de acces, SSID-ul rețelei este găsit, însă conectarea eșuează! Apare un mesaj în care se sugerează să verific setările punctului de acces și să încerc din nou (vezi foto atașat).

Am accesat setările router-ului online și, atât cât am putut eu să înțeleg, acesta nu "vede" imprimanta. Să fie o problemă de firewall, dacă da cum procedez?

Mulțumesc anticipat pentru orice sugestie!

C2F8DB23-8D42-4633-BF17-5C437CBFAB32.jpeg

2 Răspunsuri 2

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Pentru că imprimanta se conectează la banda de 2,4 Ghz, iar ont-ul nu are benzile separate. Trebuie intrat în interfață și configurate separat benzile de 2,4 și 5ghz. Sau poate te ajută topicul de aici .

Baftă!

Pololică
#StarMember

Salutare!

Recent mi-am cumparat un uscator cu WiFi si aplicatia imi recomanda frecventele de 2.4GHz in detrimentul celor de 5GHz (vedeam uscatorul in ambele frecvente). La 5GHz imi dadea eroare. Am trecut reteaua pe 2.4GHz si am configurat-o. Dupa, am trecut routerul pe 2.4GHz-5GHz auto (acelasi nume al retelei, dar ambele frecvente).

Incearca sa separi reteaua 2.4GHz (sau sa dezactivezi temporar reteaua 5GHz) si sa incerci configurarea.