anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Router nou orange Huawei 4G CPE 3

Diana15
Junior entuziast

Bună ziua! Am primit de la orange un routuer nou cu o carteluță orange. Se numește Huawei 4G CPE 3. Am activat carteluța în telefonul meu, dupa care am introdus o în router și am sunat la orage pentru a mi activa din sistem. L am băgat în priză, s a aprins tot, doar ca butonul de la internet este mereu roșu și butonul de la wifi este alb. Ce trebuie să fac mai departe?

1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember

Salutare!

Introduci din nou sim-ul în telefon și dezactivezi codul pin al cartelei care este 0000. Dacă nu faci asta, nu va funcționa nicicum.

De asemenea, asigură-te că ai routerul pus unde captează cel mai bine semnal, adică mai aproape de o fereastră, de unde vine semnalul.

Baftă și să ne spui dacă ai reușit!

Vizualizare soluţie în postul original

9 Răspunsuri 9

MihaiC99
Campion

Ai dezactivat codul pin înainte de a introduce sim-ul in router?

Vio73
#StarMember

Salutare!

Introduci din nou sim-ul în telefon și dezactivezi codul pin al cartelei care este 0000. Dacă nu faci asta, nu va funcționa nicicum.

De asemenea, asigură-te că ai routerul pus unde captează cel mai bine semnal, adică mai aproape de o fereastră, de unde vine semnalul.

Baftă și să ne spui dacă ai reușit!

Diana15
Junior entuziast

Vă anunț imediat cum rezolv.Mulțumesc!

Ai aici un topic despre cum să dezactivezi codul pin al cartelei SIM.

Baftă multă!

Diana15
Junior entuziast

Am dezactivat, tot nu merge

Atunci ia legătura cu ei la 0374300300 sau pe Chat Djingo   (transfer operator)sau chiar din aplicatia My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator.

Dă și o resetare înainte la router, cu o scobitoare in acea găurică din spate , unde scrie Reset. Ții scobitoarea apăsată până se sting toate ledurile ( vreo 5 secunde), după care aștepți să își revină și vezi ce face.

Dacă nu funcționează, este posibil ca serviciul să nu fie activ și trebuie să ți-l activeze ei.

Baftă!

Diana15
Junior entuziast

Mulțumesc! Mi au activat ieri din calculator, au zis sa sun la deranjamente.

Oricum, tot cu ei trebuie să ții legătura.

Succes!

RafaHelper
#StarMember

Salut @Diana15

Ai rezolvat problema?