Mergi pe fibra, sau cel putin cablu. De unde vrei tu, dar NU net 4G.
Net-ul "fix" 4G ti-l poti face si singura cu telefonul pe post de hotspot, ca sa vezi cam cum stai cu viteza si cu acoperirea.
Pentru ca acel modem 4G pe care il vei primi, va face exact acelasi lucru pe care il face si telefonul. Plus ca s-ar putea sa-l faca chiar mai pr*st decat telefonul.
Cat despre trafic, este limitat la 200GB pe 4G, conform site-ului Orange: https://www.orange.ro/love/client-orange-fix-net-4g-10/.
Si in continuare depinzi de acoperirea din zona respectiva. Deci, daca tu n-ai decat 3G pe telefon, aia vei avea si pe modem. Daca crezi ce te poti incadra in cei 200GB pe luna cu cele doua laptop-uri, 2 telefoane, si un TV cu Netflix si YouTube, go for it. Eu zic ca e foarte putin pentru toate astea. Plus ca, la 150Mb/s cat scoate router-ul ala maxim pe WiFi, n-o sa faca fata sa le ai pe toate simultan.
Ce se intampla dupa acei 200GB? N-am reusit sa gasesc nicio informatie in sensul asta pe pagina Orange-ului. Probabil scade viteza la 128kb/s. Adica...da, este "nelimitat" ca trafic, dar la 128kb/s e ca si cand ti l-ar inchide de tot. Asta e limita in general la abonamentele de genul asta. Stii ce poti sa faci cu 128kb/s? Nimic.
Parerea mea este sa mai cauti.
Apropos, de ce nu-ti pot face cei de la Digi un abonament normal, pentru persoane fizice, daca tot au infrastructura in zona?
Client Orange