anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Diferenta dintre "net nat" si "internet national"?

Aloiz
Junior

Salut! Am intrat sa platesc factura online si am vazut la rubrica chronos ca am doua tipuri de net. Unul limitat si unul nelimitat. Oferta la care am optat recent mi-a spus net nelimitat. Acum care este dintre astea doua si de ce sunt doua? Atasez poza pentru claritate. 

1 Soluţie acceptată‚

Aloiz
Junior

Am primit un raspuns in privat care pare sa fie cel mai plauzibil. Avand in vedere ca netul nelimitat are totusi o limita (de viteza), probabil acei 300gb sunt cei cu viteza normala, dupa care scade la 2mb pana incepe noua luna. Deci e nelimitat, dar ca viteza nu. Las aici mesajul si pentru altii care poate au asa ceva si nu stiu ce este. Mersi mult tuturor!

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

Radutuby
#StarMember

Salutare,

Ce ai tu acolo sunt doar două resurse diferite, dar beneficiul tău principal rămâne internetul nelimitat. Bine, acum cred că știi și tu că nelimitatul de la Orange are totuși o limită.🙂

Așa că stai fără griji, internetul tău național este nelimitat.🙂

<> Where light can travel, communication knows no boundaries.<>

Vio73
#StarMember

Salutare!

Probabil vreun bonus din vreo opțiune sau ceva oferit de Orange este net național, cel unde ai scris 300 GB, iar celălalt este internetul nelimitat. Contează cel nelimitat, clar.

Succes!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

FLo1
#StarMember

Salut @Aloiz. În general, una este varianta de ”internet national” aferentă pachetului selectat, iar ”internet national nelimitat” este oferta asociată numărului tău la o actualizare ulterioară.

☺Aprecierea oricărui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni! ☺

victortiti89
Junior

Ce inseamna? Scrie ca am 295/300 GB. Folosesc mult si datele mobile. Este netul prin date mobile nelimitat sau sunt doar 300 GB inclusi? Ce se intampla cand se termina?

MosGerila
Cunoscător

Pare o tocanita ce e acolo. Mai lipseste conexiunea prin satelit si...ai de toate. Nimic clar la prima vedere, trebuie sa te incrunti, apoi sa conjugi verbe si poate te lamuresti....

Aloiz
Junior

Am primit un raspuns in privat care pare sa fie cel mai plauzibil. Avand in vedere ca netul nelimitat are totusi o limita (de viteza), probabil acei 300gb sunt cei cu viteza normala, dupa care scade la 2mb pana incepe noua luna. Deci e nelimitat, dar ca viteza nu. Las aici mesajul si pentru altii care poate au asa ceva si nu stiu ce este. Mersi mult tuturor!