anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce pot face în comunitate?

MihaelaA
Community Manager
Community Manager

7e68bfaaae1780d0_comunitate_vizual_100.jpg

Scopul acestei comunități este de a vă ajuta să găsiți răspunsuri la întrebările voastre despre produsele și serviciile Orange. Simplu, eficient și fun!

Este o comunitate în care membrii se ajută reciproc. Împreună ne dorim să menținem un mediu productiv, prietenos și distractiv în același timp. De aceea am creat și un sistem de recompensare. Sper că îți place să te “joci” și că ești competitiv 🙂

Aici poți găsi informații și sfaturi referitoare la folosirea comunității:

64 Răspunsuri 64

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver
Unii o pierd degeaba, alții aflând noutăți.

geanimorandi1
Junior entuziast
O zi senină! Mă bucur că fac parte din această comunitate minunată!

Vio73
Bun venit în comunitate și sper să găsești răspunsuri la întrebări!

sunt nerabdator sa incep activitatea multumesc!

am o intrebare!care crezi ca e cel mai bun abonament la orange?..din toate privintele...minute, gb, pret, tel, puncte de loialitate

Miha_Z
#StarMember
Cel mai bun abonament poate diferi in functie de persoana care-l foloseste si de resursele de care are nevoie. Eu am avut abonamente si la 31 de Euro cu multe minute nationale si internationale, GB mai multi decat suficienti si plateam atat de mult fiindca achizitionam la fidelizare mobile de top. Ulterior am ajuns la concluzia ca nu prea se merita, ca multe resurse nu le foloseam si mobilului m-ar fi ajuns mai bine la liber. Acum am abonament de 5 Euro si am necesarul de resurse pe care le folosesc.

vldiulian_2007
Începător
Bun găsit tuturor !! Sa ne bucuram de Orange!!

cocuta1959
Începător
Mulțumesc ptr accept.

Ascary
Campion certificat
Bine ai venit pe Comunitate, cocuța. Ședere plăcută și fructuoasă.

Gianni
Cunoscător certificat
Ma bucur că te avem printre noi @cocuta ,un sfîrșit de săptămînă plăcut și rezolvarea tuturor problemelor.Succes alături de noi în comunitate.

Vio73
Bun venit în Comunitate, Cocuța! Aici poți afla răspunsul la multe dintre întrebările pe care ți le pui legate de produsele și serviciile Orange și despre multe alte lucruri interesante legate în special de tehnologie. Succes!

Danutza_1
Începător
Astept noile intrebari

Ascary
Campion certificat
Sau poate pui tu o intrebare, Danutza, daca te intereseaza un anume aspect despre Orange 🙂

zamisnicu_iulia
Începător
multumesc pentru invitatie si sper ca totul de aici sa ma ajute

Neaplicabil
Va mulțumesc mult!!!