anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Roaming - dispare semnalul in Germania

zein
Vizitator

Buna, am o prietena plecata in Germania, roamingul este activat, are si semnal si internet, dar uneori ii dispare semnalul intr o zona in care are mereu, mai sunt persoane cu ea care au tot cartela de la orange fara nici o problema, in general dupa 2 ore ii revine dar si daca isi da pe mod avion sau iti face restart la telefon nu fuctioneaza, ce pot face pentru a ajuta o sa aibe semnal? Tin sa mentionez ca am facut foarte multe seziari telefonice cu operatorii dar nu m au ajutat cu absolut nimic, am incercat sa schimbam reteaua manuala dar nimic, o apelez si nu fuctioneaza si am incercat impreuna sa facem toate modalitatile posibile, dar nu reusim, cartela nu are nici o problema cat nici roamingul

4 Răspunsuri 4

delfinas
#StarMember

A incercat sa aleaga manual o retea cu un semnal mai puternic? Orange nu are nici o putere acolo, semnalul tine strict de reteaua partenera din Germania. Poate si telefonul are partea de captare a semnalului mai deficitara. Ar fi interesant daca ar inceca SIM ul bagat in alt telefon, dar intai sa aleaga manual o retea germana. Daca pb persista, sa schimbe telefonul.

MihaiC99
Explorator

Salut,

Poți încerca o resetare a setarilor de rețea.

Razvan
#StarMember

Salut! Cred că este nevoie de schimbare a cartelei sim, dacă are posibilitatea să treacă pe E-sim. Și la tata, face figuri cartela și trebuie să o înlocuiesc, rămâne telefonul fără semnal și trebuie restart. 

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Eu cred că trebuie selectată manual o altă rețea parteneră, mai ales dacă întâmpină și alții această problemă. Asta este o dovadă că există o problemă cu conectarea pe acea rețea a clienților Orange Romania și trebuie acționat îj consecință, adică schimbată rețeaua parteneră.

Facă tot nu funcționează, scrieți la suport și cereți ajutorul din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator .

Baftă multă!