la 02-09-2025 03:16 PM
Începând cu factura electronică (pentru abonament) din luna aprilie 2025, indiferent că e cu detalii sau fără, aceasta nu mai conține detaliile convorbirilor (număr apelat, ora, data, consum).
Îndrumarea "oficială" de a accesa (pentru varianta desktop) meniul Cronos - număr telefon - detalii convorbiri, oferă o listă cu detalii pentru cel mult 7 zile. Acum ce facem, daca am nevoie de detaliile din aprilie la și până la zi, trebuie descarcate n fișiere, cu detaliile pe câte 7 zile? Nu e în regulă.
Dacă era problema de o lună, înțelegeam că au fost probleme tehnice, dar de atunci sunt seiszări pe forum pe acest subiect și pare că nu s-a rezolvat nimic, facturile vin la fel. Nu am testat pe aplicație, poate ne spune cineva dacă acolo funcționează, deși nu aceasta e soluția.
Nu am găsit niciun anunț oficial. Le-au scos după ce hackerii au pătruns în bazele de date ale Orange, în februarie, după cum a confirmat compania? De ce nu iese nimeni cu lămuriri pe acest subiect, sau măcar cu un termen de rezolvare?
la 02-09-2025 10:40 PM
Da, alta soluție nu e, se poate doar pe calupuri de 7 zile in "Detalii convorbiri", inclusiv în aplicația mobilă. Așa a fost și până acum.
Vrei centralizat pe luni? Ai factura lunară detaliată, pe care o primești pe mail sau o găsești în My Orange.
02-09-2025 03:48 PM - editat 02-09-2025 04:17 PM
Salut!
Dacă descarci fișierul cu detalii factură, nu îți este de ajutor?
Și la mine, detaliile convorbirilor apar pe intervale de câte 7 zile (pare o schimbare și nu o eroare).
Fișierul cu detalii factură poate fi descărcat fără probleme atât din aplicație, cât și din varianta web My Orange.
la 02-09-2025 10:40 PM
Da, alta soluție nu e, se poate doar pe calupuri de 7 zile in "Detalii convorbiri", inclusiv în aplicația mobilă. Așa a fost și până acum.
Vrei centralizat pe luni? Ai factura lunară detaliată, pe care o primești pe mail sau o găsești în My Orange.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor