anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] De cateva zile nu am acces la detalii convorbiri in aplicatia My Orange

Andrea2
Începător

Buna ziua! De cateva zile nu am acces la detalii convorbiri in aplicatia My Orange. Dupa ce selectez detalii convorbiri imi apar facturile. Mentionez ca am dezinstalat, instalat din nou aplicatia deja.

1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Colegii ne-au confirmat că situația a fost remediată. Detaliile de convorbiri sunt acum disponibile în My Orange.

Vizualizare soluţie în postul original

20 Răspunsuri 20

Vio73
#StarMember

Salutare!

Au mai fost persoane care au reclamat si acest fapt. La mine, de exemplu, funcționează. Te sfătuiesc să le depui sesizare din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator.

Baftă!

MihaiC99
Campion

Salutare!

Din ce spune cei de la serviciul clienți exista o avarie tehnică și se lucrează la remedierea problemei.

Pentru moment poți accesa detalii convorbiri accesând secțiunea servicii - vezi Cronos.

1964.jpg

DanielaH
Moderator

Confirmăm și noi că în acest moment există o problemă tehnică și detaliile convorbirilor nu pot fi descarcate din My Orange pentru luna în curs. Colegii noștri deja lucrează pentru a remedia situația cât mai curând.

Mulțumim pentru înțelegere.

Buna ziua,

Mulțumim de răspuns, însă în aplicația My Orange de pe telefon serviciul Detalii Convorbiri este în continuare nefuncțional.

IC12
Începător

Bună ziua,

Recent am observat că serviciul Detalii Convorbiri este indisponibil în Aplicația MyOrange. Puteți să-mi spuneți dacă este o defecțiune tehnică sau care este problema? Mulțumesc 

Salutare!

Problemele legate de accesare secțiunii detalii convorbiri au fost remediate recent. Poți încerca din nou?

• My Orange app - altele - detalii convorbiri
  • Din browser aici

In cazul meu funcționează normal.

Merci de răspuns. În cazul meu în continuare nu funcționează.

Salutare!

Au mai fost persoane care au reclamat același lucru și cine știe, poate la tine mai este vreun bug, ceva. Te sfătuiesc să iei legătura cu ei din aplicația My Orange- Altele (cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback - Scrie-ne și apoi transfer operator sau din Chat djingo .

Și ieri erau ceva probleme. Detalii pe aici .

Țin să menționez că la mine nu au fost și nu sunt probleme!

bubolex
Junior

Buna ziua,

De ceva timp, factura detaliata descarcata din sectiunea "Consum si facturi" a contului meu Orange folosind optiunea "Descarca detalii factura" nu mai contine apelurile efectuate de catre mine netaxate sau taxate suplimentar (cele internationale de exemplu) si costurile pentru SMS-urile trimise la numere cu taxa (pentru bilete de transport in comun sau pentru parcare de exemplu).

Facturile descaracate folosind oricare din optiunile "Descarca factura" sau "Descarca detalii factura" sunt identice.

Vedeti captura de ecran atasata.

Este acest comportament implementat intentional in urma schimbarii reglementarilor legale? Sau acest comportament al site-ului a aparut in urma unei erori in implementare?

Uneori am nevoie sa verific detaliile apelurilor si SMS-urilor taxate.

Multumesc!

Salut,

Încearcă să descarci din aplicația mobila my Orange. Prin aplicația mobila vei putea descărca fișierul dorit (detalii factura) fără probleme.

My Orange app - facturi - istoricul facturilor mele - selectezi factura dorita - descarci factura sau detalii factura

Într-adevăr în varianta web există probleme, am testat și eu și am pățit la fel 

bubolex
Junior

Multumesc pentru raspuns, Mihai.

As prefera totusi sa nu trebuiasca sa instalez inca o aplicatie pe telefon daca pot rezolva lucrurile pe site si pe email.

Si oricum, cred ca aplicatia Orange nu mai merge pe vechitura mea de telefon cu Android 6 :D.

Voi deschide o sesizare către aceștia pentru a fi sigur că stiu de aceasta problema.

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Colegii ne-au confirmat că situația a fost remediată. Detaliile de convorbiri sunt acum disponibile în My Orange.

Cu toate acestea fișierul detalii factura nu este disponibil în my Orange varianta web.