la 10-10-2025 10:23 AM - editat ultima oară la 10-10-2025 10:29 AM de DanielaH
in urma cu 3 luni am facut greseala sa prelungesc contractul,ma contactat un anume Bogdan cu propunere de prelungire la un pret mai favorabil si cu oferta unui tf. pe gratis,telefonul nu lam vazut din cauza unei adrese gresite pt livrare,am renuntat dupa nu stiu cate schimburi de mesaje intre firma Cargus,si smecherii de la Orange, referitor la facturare,initeal factura a fost de 130lei,in urma interventiei numitului Bogdan factura a fost redusa la cca 80lei,dupa 3 luni surpriza de la Orange factura a revenit la 130 lei fara nici o solicitare sau un contact ....sa fiu sincer sunt satul de aceasta firma ,cu prima ocazie voi renunta la serviciile Orange ....sfatuiesc sa nu aiba nimeni incredere in promisiunile lor
10-10-2025 12:08 PM - editat 10-10-2025 01:29 PM
Salutare!
Cel mai bine faci o sesizare către serviciul clienți Orange pentru a obține mai multe informații. De ce sa modificat prețul? Ce anume plătești in acest moment?
Poți solicita de asemenea o copie după contract pentru a vedea situația exacta în care te afli.
Personal, recomand achiziționarea atât a abonamentelor, cât și a dispozitivelor direct din magazinul online, unde poți vedea exact ce plătești și ce primești. Din păcate, și în cazul meu, Orange ingradit dreptul de a alege la doar două oferte online, niciuna avantajoasă pentru mine. Prin urmare, voi rezilia contractul la finalul perioadei contractuale și voi alege o ofertă online mult mai bună decât cele propuse de ei.
la 10-10-2025 03:22 PM
Salutare!
Cum am spus și în trecut, trebuia să cereți pe email oferta și o accepți ulterior sau nu, după ce o citești.
Eu așa făceam înainte, acum îmi iau din Magazinul online.
Dacă ai contractul, le atașezi o poză în aplicația My Orange-Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi alegi transfer operator și le explici ce s-a întâmplat.
Succes!
la 10-10-2025 04:22 PM
multumesc mult pt.sfaturi....numai am rabdarea necesara sa interactionezi cu cei de la Orange,,,,o sa platesc cei 40 lei in plus,renunti la tf.lpr pe gratis,nu sunt de meserie nu ma pricep la chestiile astea,,e clar cum am sa procedezi ..cu prima ocazie ma scap de ei si cu toate ofertele lor mincinoase tip cetacean Bogdan sau cum se chema .....si ca o gluma ,renunt cu prilejul asta la fumat si ies in castig
la 10-10-2025 04:33 PM
@ios, ai verificat factura? Ce este diferit față de lunile precedente?
Poți atașa aici o captură de ecran, ascunzând datele personale.
la 11-10-2025 06:48 AM
Salut! Intră în contul My Orange și verifică perioada contractulă și valoare abonamentului curent, precum și starea echipamentului, dacă a fost livrat sau nu din magazinul online. Toate cele bune!
la 11-10-2025 08:48 AM
multumesc pt. sfaturi,mentionezi nu am schimbt nici un echipament,....la expirarea termenului am vrut sa reziliezi contractul,cetateanul pe nume Bogdan ma lamurit ,de altfel foarte abil...sa prelungesc contractul contra unei reduceri de vreo 40lei am fost de acord,imp de 3 luni am primit factura cu reducerea promisa,pana la ultima facura care a venit cu vechiul pret...asta cum se cheama ? dupa mine ..fraierit,,,,nu au fost in stare sa dea o comunicare,pur si simplu esti ignorat,....la factura cu reducere apare la cap.reduceri suma de 45 lei.reducere abonamenT cu optiuni...,la ultima factura aceasta reducere dispare.....cand e vorba de avantajul firmei stiu sa te caute si de 10 ori pe zii,cand e vorba de folosul tau tac ca porcul..si asta se cheama respect fata de consumatori
la 11-10-2025 08:54 AM
uitasem sa mentionezi ca mi sa promis si un telefon pe gratis,am ramas cu promisiunea ,de altfel am scos din functiune telefonul cu nr.acesta....platesc abonamentul in continuare dar ma duc la alta firma
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor