la 12-11-2024 08:18 PM - editat ultima oară la 02-12-2024 04:26 PM de DanielaH
Bună seara, astăzi mi-a fost suspendat contul, am făcut plata la 12 dar încă nu s-a redeschis. Aveți idee cat durează?
la 12-11-2024 10:20 PM
Salut, @GeaninaTudu. Bine ai venit în Comunitatea Orange!
Ai efectuat plata pentru întreaga sumă restantă? Aici ai mai multe detalii.
la 12-11-2024 10:20 PM
Salut, @GeaninaTudu. Bine ai venit în Comunitatea Orange!
Ai efectuat plata pentru întreaga sumă restantă? Aici ai mai multe detalii.
la 03-02-2025 10:00 AM
Bună ziua Mihaela. Eu am pățit ceva mult mai interesant. Am făcut plata pe data de 20 ianuarie din aplicația My Orange. La momentul acela în loc să-mi apară mesajul standard, îmi spune a că plata nu a fost procesată, și eram rugat să încerc din nou. Am făcut asta, și am constatat că banii mi-au fost retrași de două ori din cont. Le-am scris colegilor dumneavoastră, le-am trimis capturi de ecran cu tranzacțiile. Mi-au dat dreptate, dar banii au rămas într-o zonă necunoscută, iar factura mea neachitată în continuare. Pentru acest eveniment colegii dumneavoastră mi-au acordat o reducere de 5 euro la următoarea factură. Astăzi mi-a fost suspendat contul, deși factura nouă este scadentă pe 10 februarie. Ce înseamnă asta? Nu bătaie de joc față de mine?
la 12-11-2024 10:41 PM
Buna, @GeaninaTudu .
Cum ai făcut plata (din contul my Orange sau prin alta metoda)?
la 15-11-2024 11:50 AM
@GeaninaTudu ne poți spune, te rog care este situația acum? Contul este în continuare suspendat?
la 01-10-2025 09:53 PM
aceasta pagina https://www.orange.ro/help/cum-se-reconecteaz-abonamentul-meu-dup-efectuarea-plii-16 spune asa:
Dacă ai efectuat plata din contul tău My Orange, fără autentificare sau la unul dintre magazinele noastre ori ale partenerilor noştri, iar suma incasata coincide cu valoarea totală de plată, reconectarea se va face pe loc şi nu mai este nevoie să faci confirmarea acestei plați. Eu am achitat prin my orange acum 9 ore, dar contul meu tot suspendat este
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor